onsdag 3 oktober 2012

iPhone-bilder


Man tar ganska många bilder  med ens iPhone. De flesta blir tagna med någon rolig fotoapp. Bilderna på kameran blir bara fler och fler. Rädslan finns att de kommer att försvinna finns ju såklart. Nu har jag garderat mig. Nu har jag skapat en fotobok med de flesta av mina instagramsbilder. Så nöjd jag blev!! Fotoboken var enkel att skapa och resultatet blev så bra! Boken har jag skapat här. Jag är faktiskt sugen på att skapa en till!

16 kommentarer:

 1. Och idag har jag smaskat bars... ;)

  Jag tror att dom är bra tillförlitliga oxå... Dom andvänds jue till exempel i Athletic Fitness... Inte för att räkna kalorier dock utan vem som ror längst på en viss tid... :)

  Ja nu för tiden så har man jue alla bilder på datorn eller i ett så kallat moln... Förr när man satte in i album var länge sedan det...

  SvaraRadera
 2. Vilket toppenbra tips! Tack!

  SvaraRadera
 3. Nämen, kan man skapa bok med instagrambilder? :)

  SvaraRadera
 4. Instagram är ingenting jag orkat lära mig än. Jag har tom valt bort facebook ur mitt liv (till barnens glädje). Det enda jag har tid och ork med är att blogga ibland. Men du har gjort det så fint med bilderna. Jösses jag har ju en vanlig mobiltelefon fortfarande. Den funkar perfekt. Iphone har inte grabbat tag om mig ännu trots att barnen undrar hur jag kan leva utan den.
  <3

  SvaraRadera
 5. Ah....Härligt & vilket minne :D
  /Kvällskram

  SvaraRadera
 6. Ett bra sätt att spara sina minnen :) Man vill ju inte förlora sina bilder! Jag funderar på att göra något liknande om vandringen i somras :)

  SvaraRadera
 7. men vilket bra tips!! tack för det!:)

  SvaraRadera
 8. åh vilken bra idé! Jag skulle vilja spara hela min blogg! :P

  SvaraRadera
 9. Fantastisk idee!

  Jag förlorade över 10 000 foton då min stationära dator kraschade :(
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 10. Va fint! :D Och bra idée. ;)
  Sv: Tack så himla mycket för dina båda fina kommentarer. Blir så himla glad. :)

  SvaraRadera
 11. Marknadsundersökning - Bröllopsfotografering11 oktober 2012 15:42

  Fint!

  PS. Delta gärna i denna undersökning: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE9UaGg0eE9iMEtnd0hiVjU5RU15Z0E6MQ

  SvaraRadera