tisdag 16 oktober 2012

Lite snurr och lite stress


Den skyldige heter Yambo.

Kom sent iväg hem från Yambo. Jag hade bokat tid i tvättstugan, så jag fick lite bråttom. Dock visste jag ändå att ingen annan skulle ta tvättiden ifrån mig. Däremot visste jag att tiden och att tvättmängden fick minskas. Kom hem och skulle låsa upp dörren. Hunden hade givetvis redan upptäckt mig. Jag hörde hans glädjeskall och att han blev ivrig. Jag grävde i handväskan efter nyckeln. Pust, jag hade den inte där! Givetvis hade jag glömt den inne i bostaden. Jag behöver aldrig låsa på morgonen, då min man sticker till sitt jobb efter mig. Vilken tur att svärföräldrarna hade vår reservnyckeln, Efter ytterligare en halvtimme var jag äntligen hemma.  Yambo var ju givetvis glad över att jag var hemma, men fick ju genast skämmas lite grand över blomkrukan han hade rivit ner från piedestalen. Att ha en lång svans kan vara till nackdel ibland. Puss på nosen! Sedan fick jag raskt ta med tvätten till tvättstugan och sätta på två maskiner innan hundpromenaden. Nu ska jag hämta den, förhoppningsvis, torkade tvätten. Snart vila.

9 kommentarer:

 1. tackar, ja jag blev skitnöjd :) men oj va trasig den va då haha, där har du lite att sopa upp

  SvaraRadera
 2. Ja, ibland vill det sig inte riktigt.

  SvaraRadera
 3. Vardagen i ett nötskal :-) !

  SvaraRadera
 4. Ja det gick bra :)

  Hoppas du får en fin onsdag :)

  SvaraRadera
 5. Sånt där som händer .... :?

  Annars ska du ha en riktigt bra dag :D

  SvaraRadera
 6. Hahahaha ojdå den svansen måste viftat som en galning!

  SvaraRadera
 7. Det är sååå vidrigt när man kommer hem och inte har nyckel... Har oxå tvättat idag... skönt när det är färdigt=))

  SvaraRadera
 8. Sånt har jag varit med om också - fast de skyldiga här heter Debbie och Bagheera!

  SvaraRadera
 9. Åh, vilken stress! Hundar är ju så goa :)
  Läst att du höll på med scrapbooking, det gör jag med! och jag älskar de. :)

  Kolla gärna in på mina nya inredningsblogg och lämna gärna en kommentar! :)
  Ha det bra, kram!

  SvaraRadera