söndag 25 november 2012

Ny design

Min förra design, då jag hade bloggade med wordpress.

Min nya design

Som ni kanske har märkt, så har jag bytt design. När jag bloggade med wordpress, så hade jag den översta designen. Den hade mumari hjälpt mig med. Jag gillade den verkligen! Det var väl också därför jag hade samma design i över 2 år. Sedan flyttade jag över bloggarkivet till blogspot. Jag valde en färdig mall. Jag justerade storleken och jag lade till en bakgrund och justerade lite grand. Eftersom jag saknar adobe photoshop CS2 på min dator, (har elements, men är inte så bekant med det), så ville jag inte skapa mig en egen header på egen hand. Vilken tur då att det finns proffs ute i cyberspejs, som kan hjälpa mig. Eftersom jag inte hade några nytagna kort på mig, som dög till en header, valde jag en header endast med text och brushes. Jag blev nöjd med resultatet. Tack annaform.se!

21 kommentarer:

 1. God kväll!
  Tack för din kommentar hos mig.
  Jo efter många år "på egen hand" är det trevligt att vara en i gänget på Lifestyleblogs. Jag får fortfarande vara mig själv och det var viktigt för mig.

  //Rebecca

  SvaraRadera
 2. Jag tycker din blogg-desing är jätte-fin

  SvaraRadera
 3. Wow....Jättefin design :)
  /Kram

  SvaraRadera
 4. Svar: Nej, jag tittar inte på nagelbloggar.

  SvaraRadera
 5. svar: Åh men tack så mkt :)
  Sure, lägg till mig och säg vilket nummer du blev så gör jag detsamma.
  Detsamma!

  SvaraRadera
 6. Svar: Det var det verkligen!
  Jag frågade honom för några veckor sen om han ville följa med men vi bestämde aldrig någonting och idag har han tagit eget intiativ och köpt biljetter. Jag trodde inte det skulle finnas några kvar :) Är så glad.
  Virestads kyrkokör skall medverka och en kompis är med där, så det blir jätteroligt att se/höra. Jag längtar.

  SvaraRadera
 7. Hej! Vi är två tjejer som går sista året på gymnasiet och vi har som projektarbete att göra en peppningsbok för att höja unga tjejers självkänsla. Vi har därför gjort en blogg där vi uppdaterar med inspirerande- och peppandeinlägg. Just nu har vi en enkät upplagd på bloggen som handlar om just självkänsla och vi skulle verkligen uppskatta om du kunde svara på den då det skulle hjälpa oss med vårt arbete! Scrolla bara ner så hittar du enkäten :)

  SvaraRadera
 8. Nej precis för då så höll man jue på att vänta ihjäl sig och tiden gick jue hur långsamt som helst. Och man var där och klämde på dessa paket om man hittade dom. :D

  Ja önskar att jag vore en fena på det där med design så att man kunde göra bloggen snygg och proffsig. Nu har jue jag testat mig fram själv efterhand.

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Vad fin design du har, kan du titta in våran blogg?

  SvaraRadera
 10. Hihi ja visst är han :)
  Tack, visst kan vi det, säg till när du lagt till mig och vilket nummer du blev så gör jag detsamma :)

  SvaraRadera
 11. Det blev verkligen jättefint, med din nya design!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känns kul att testa blogspot.

   Radera