torsdag 17 januari 2013

Älskar jobbet!


Det är inte föööör kallt och det är inte föööör mycket snö. Det är några få minusgrader och vi slipper regn. Visst längtar jag efter våren och plusgrader, men regnskurar hoppar jag gärna över. Det är så pass lagom mängd snö att barnen på rasterna håller sig sysselsatta och samtidigt skapar det inte för många konflikter. 


Vad jag trivs på mitt jobb! Ibland känns det som att man har det oförskämt bra. Fantastiska fina lokaler (nybyggd skola som startade augusti 2012), underbara kollegor och elever. Kan man ha det bättre?! Jag tror nästan inte det. Jobbet är fantastiskt roligt! Dock kan det kännas som att tiden är knapp. Det är mycket man vill och behöver hinna med. Att jobba som lärare innebär inte bara undervisning, som ni säkert vet. Min kväll kommer att ägnas åt rättning och träning.

Ha en trevlig kväll! 
Kom ihåg - i morgon är det fredag!

18 kommentarer:

 1. Jag med! Älskar mitt jobb alltså! Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att trivas på jobbet!! =))
  I morgon är det fredag och lördag söndag är jag och mannen lediga utan planer!! =))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart med oplanerade helger!!! Det är skönt att kunna ta dagen som den kommer.

   Radera
 3. Guld värt att trivas på sitt jobb. Det gör jag med. :-) Fast jag är ändå glad att det är fredag i morgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är fredagarna efterlängtade även om man har det bästa jobbet?!

   Radera
 4. Du måste ha "världens" bästa jobb? ;)

  Jag älskar REA!

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att älska sitt jobb, jag gillar väl mitt sådär men skulle lätt kunna byta oxå. Och tur vi har er som gillar att jobba med våra barn o ungdomar - all heder åt er :)

  SvaraRadera
 6. Jag trivs också jättebra på jobbet och med mina kollegor. Bloggade också om det i går. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att du också trivs så bra på ditt jobb!

   Radera
 7. Looovaaar!! Även om jag svamlar massor och glömmer hälften. :D

  Ja det får gärna vara som det är nu med några minus och sol och snö tills våren kommer. Vill heller inte den där med regn och halka som det blir då. :P

  SvaraRadera
 8. åå vad underbart, måste kännas fantastiskt att gå till jobbet då!

  SvaraRadera
 9. sv: Ja, det kan man verkligen säga. Älskar att gå långa, kyliga och mysiga kvällspromenader! :)

  SvaraRadera
 10. det är härligt när man trivs på sitt jobb...det betyder mycket !
  jag trivdes också på mitt förra jobb och kan fortfarande sakna det och mina arbetskamrater

  SvaraRadera