måndag 25 februari 2013

Behöver göra


 • Vaxa benen
 • Färga och plocka mina ögonbryn
 • Skaffa akrylnaglar igen
Detta är något jag vill göra på salong snart, men det är inte bråttom. Jag är lite sugen på att ha akrylnaglar igen, då jag har ett par naglar som är väldigt mjuka. När de är mjuka, är det svårt att få en bra längd på naglarna. Jag kan inte låta bli att pilla och tills slut blir jag tvungen att fila ner nageln. Samtidigt är det skönt att slippa besöka en nagelteknolog var 5:e vecka. Jobbigt dilemma! ;)

Sedan har tänkt att testa att vaxa benen, men jag vågar inte göra det själv första gången. Innan sommaren ska jag ha prövat på det.

Mina ögonbryn är ljusa och inte särskilt täta. De måste färgas och plockas, men först ska jag låta X-brow få verka. Få se om det har gett resultat om några veckor. Även ögonfransarna ska färgas. På sommaren är det särskit skönt att slippa använda mascara under eventuella baddagar.

12 kommentarer:

 1. Vaxa benen har man funderat på men vet inte om jag skulle fixa smärtan, fast under armar och bikinilinjen är nog värre :/
  Man vill alltid fixa allt efter vintern, man måste visa sig mer då :)

  SvaraRadera
 2. Jag kan också bli sugen på naglar, det är så fint. Jag har haft det i perioder men jag fixar inte ut växten...tycker det blir så fult. Jag gick va tredje vecka och då blir det ganska dyrt....mycket fix och trix. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. sv: du måste anmäla dig i veckans blogg inlägget :)

  SvaraRadera
 4. Omg, jag måste måla mina naglar sådär, skitsnyggt!
  Jag har också tänkt pröva vaxa benen men jag har hört en läskig historia om det så jag har skjutit på det :'3... hehe..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaxning av benen är nästan ett måste för mig innan sommaren, men om jag törs...... Det återstår att se.

   Radera
 5. Skulle också vilja fixa akrylnaglar, är det dyrt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Priset varierar väldigt. Där jag brukar fixa mina naglar kostar fransk manikyr 300:- och glitterakryl kostar 400:-.

   Radera
 6. Vaxade benen gjorde jag för första gången (på salong) för 2 år sen jag har inte gjort det igen sen dess :)
  Jag brukade alltid ha akrylnaglar när jag bodde i Sydafrika gick och fyllde dem varannan vecka :) här har jag tyvärr inte hittat någon som jag är nöjd med.

  SvaraRadera