måndag 4 mars 2013

Den 4 mars

Kort om min dag: Klockan 05.35 ringde väckarklockan. Jag känner mig inte alls utvilad. Jag ligger kvar i sängen och grejar med min iPhone. Facebook, Instagram, bloggen och Aftonbladet är absoluta måsten på morgonkvisten. Efter 40 minuter stiger jag upp. Dusch, hundpromenad, frukost och sedan iväg till jobbet. Två ordinarie var borta idag (dock fick vi en superbra ersättare!).


Efter skoldagen skulle jag åka iväg på en träff om formativ bedömning. Det var representanter från alla grundskolor i kommunen. Nästa studiedag handlar just om bedömning och vi, representanter, ska hålla i den punkten på våra respektive skolor.


Jag älskar att gå i skogen med hunden, men det är inte särskilt enkelt. Det är isfläckar här och där. Där isen har smält, är det ganska geggigt. Nästa gång väljer jag nog asfalten ändå.


Första trängselavgiftsräkningen har kommit. Jag åker inte in i Göteborg dagligen, vilket också syntes på fakturan. Endast 26 kronor ska jag betala. Det gäller dock att betala räkningen i tid, annars får jag betala ytterligare 500:-- 

16 kommentarer:

 1. Din blogg är så härlig o läsa
  du bjuder alltid på så härliga foton

  SvaraRadera
 2. Sv: tack! Det är Tory Burch :) Gjort något roligt idag?

  SvaraRadera
 3. RE: Ellerhur! Kunde inte låta blir, haha

  SvaraRadera
 4. Ja det måste vara ett gott betyg för till och med papsen gillade vad han såg. Brukar kalla mina röror annars för nåt helt annat. ;)

  Vilket påfund den där trängselskatten är.

  SvaraRadera
 5. Ja kalas tackar jag inte nej till :)
  Hur många gånger har du åkt in i Göteborg om det är 26 kronor i trängselskatt?

  SvaraRadera
 6. Ja se till att betala den i tid då! En halv tusing vill man ju inte betala extra.

  SvaraRadera
 7. Det där med trängselskatt är ingen höjdare! Betalar man inte tillräckligt med skatt som bilist?

  SvaraRadera
 8. Svar: Åja.. jag är så mycket lyckligare nu. Jag har livet jag alltid velat ha =)

  SvaraRadera
 9. Så tidigt du måste du upp :/

  SvaraRadera
 10. Sv; åh va roligt att du tycker det! :) tidigt du måste upp! som jag typ :)

  SvaraRadera
 11. Åh va jobbigt med såna fakturor, kan man inte få de på autogiro?
  Ha en bra dag!
  Anna

  SvaraRadera
 12. åh tack :D

  Ha en fin tisdag! :)

  SvaraRadera
 13. Svar till Anna: Det kanske finns att få räkningen som autogiro. Det har jag inte kollat upp än.

  SvaraRadera
 14. Svar till Sarah: Jag hade egentligen kunnat sova en halvtimme till på morgonen, men jag vill ha chansen att vakna till innan jag stiger upp ur sängen.

  SvaraRadera
 15. Svar till Henrik: Ja, jag tycker också att man redan betalar tillräckligt mycket med skatt som bilist. Vägskatt, bilförsäkring, trafikförsäkring, bensinskatt....

  SvaraRadera
 16. Svar till danten89: Exakt hur mycket jag har kört in i stan vet jag inte. Det beror ju hur många vägtullar jag har kört förbi. Sedan är det ju gratis under helgen och det är då jag oftast har varit i Göteborg.

  SvaraRadera