torsdag 11 april 2013

Italienska toner


Det var länge sedan jag lyssnade på Laura Pausini, men när jag gjorde det lyssnade jag flitigt på henne. Jag älskade flera av hennes låtar och jag lyssnade sönder dom då. När jag lyssnar på de idag, gillar jag dem än. Eftersom jag inte är så kunnig på italienska, lärde jag mig aldrig låtarnas namn. 


Jag gillade också Eros Ramazzotti. Jag vet inte vad det är, men jag gillar väl det italienska språket, även om jag inte förstår ett ord. När man inte har hört på gamla låtar ett tag och börjar lyssna på dom igen, så är det nästan som att bli förälskad på nytt. En riktig musikförälskelse!

6 kommentarer:

 1. De låtarna är ju både riktigt bra! :)

  SvaraRadera
 2. så mysigt att lyssna på musik man gillat förr, minnen :)

  kramar

  SvaraRadera
 3. Laura Pausini är en helt ny bekantskap för mig! Ho är ju bra! :)

  SvaraRadera
 4. Jag fattar inte ett ord men det är nåt speciellt med det italienska språket! De kan sjunga om sopsortering, det låter romantiskt ändå!

  SvaraRadera