onsdag 3 april 2013

Söta burkar

Jag har ett missbruk och det är att jag dagligen dricker cola light. Vanlig cola gillar jag inte alls, utan jag gillar den mer "syntetiska" smaken. Marc Jacobs har inlett ett samarbete med Coca-Cola och visst är burkarna söta?

26 kommentarer:

 1. Jättesöta :)
  Fast jag dricker ingen coca-cola fniss


  /Kram

  SvaraRadera
 2. Burkarna var söta men cola, nej tack! Möjligtvis en cola zero någon enstaka gång ibland.

  SvaraRadera
 3. Jag dricker också cola light varje dag:( Inte så bra, men vad ska man göra haha.
  Oerhört söta burkar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något behov ska man väl ha? Det finns säkert sämre behov att ha.

   Radera
 4. vilken fin blogg du har :)

  SvaraRadera
 5. Sv: Haha jag älskar mina piercingar :P

  SvaraRadera
 6. Jodu... Det var ju det där med missbruk. Jag har ständiga cravings för cola zero. Begränsar dock mitt intag till en lördag i månaden. Det värsta är bara abstinensen som håller i sig i flera dagar efteråt. Hade troligen varit bättre att låta bli helt och hållet ;)

  kramkram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får verkligen abstinens av cola light! Höll upp helt ett tag från denna underbara dryck och det gick ju bra. Men så drack jag ett glas och sedan var det kört. Ska jag minska på drickandet, så får jag nog helst sluta dricka det helt och hållet.

   Radera
 7. Precis som du så ha jag också det beroendet av Cola Light och därför måste jag gå på jakt efter de söta burkarna =)

  Den vanliga colan tycker jag inte heller om, men det kan vara för att jag inte smakade den fören efter 15 års Cola light drickande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag drack först vanlig cola. Smakade på cola light, när jag var ung och då gillade jag inte alls cola light. Men nu gillar jag absolut cola light och kan inte dricka vanlig cola längre.

   Radera
 8. Vilka söta burkar, lite kul när dom gör om burkarna lite :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, burkarna är söta. Alltid kul med förändring!

   Radera
 9. Dricker inte vanligtvis cola, men skulle nog inte tacka nej till cola i en sån här söt burk...

  SvaraRadera