måndag 17 mars 2014

Något jag kan äta igen


Testat kvarg för första gången
Jag har varit skeptisk, riktigt skeptisk. Så konstigt har det väl kanske inte varit då jag tidigare har smakat på kesella, som gav mig kväljningar. Det hjälpte inte alls att jag blandade med bär eller annat. Men så fick jag höra av en kollega att kvarg smakade annorlunda. I kväll har jag faktiskt vågat smaka. Jag blandade med hallon, blåbär och en banan. Det smakade helt ok! Kvarg var bra mycket godare än kesella och framförallt gick det att svälja. Jag kan väl inte påstå att jag älskar kvarg, men jag vågar äta det igen.

Har du smakat på kvarg? Gillade du det?

15 kommentarer:

  1. Svar: Picasa, vilket använder du?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag använder oftast olika fotoappar.

      Radera
  2. Åh tack för tipset.
    Jag avskyr nämligen kvarg :D

    SvaraRadera
  3. Jag har provat kvarg =)
    Det tycker jag är gott iallafall.

    Tack detsamma. :)

    SvaraRadera
  4. Jag trodde kesella och kvarg var samma sak?:-)
    Här hemma är vi alla fall storkonsumenter av kvarg! Riktigt gott om du frågar mig:-)

    Kram Cecce

    SvaraRadera
  5. Jag gillar kvarg! Det finns en jättegod stor, rund burk med smak av jordgubb som är supergod. Vet inte märket nu, men kan kolla upp. Det smakar som färska jordgubbar i. Mums!

    SvaraRadera
  6. Den heter Lindahls! Googla på't! Supergod, i alla fall jordgubbssmaken.

    SvaraRadera
  7. Nope... kesella har jag testat men är inget fan av det. Och keso gillar jag. Men kvarg... nej jag tror inte jag testat

    SvaraRadera
  8. Nje min hyresvärd är inte speciellt snabb, så jag lär nog få vänta

    SvaraRadera
  9. Förstår mig inte på det speciella med kvarg, har aldrig ätit det och lär inte testa heller. Känns så... onödigt.

    SvaraRadera
  10. Ja, det har jag och jag håller med. Det är bättre men inte någon tiopoängare ändå...

    SvaraRadera
  11. nepp har inte smakat men köpte en burk idag så ska smaka imorgon :)

    SvaraRadera
  12. Jag brukar ha det i min smoothie så den blir lite kraftigare. Är väldigt gott till det :)

    SvaraRadera
  13. Nä och jag slipper gärna. Hysteri kring detta kvarg. :) Men säkert nyttigt och bra.

    SvaraRadera