torsdag 29 januari 2015

Så söt reklam!Ja, Budweiser har lyckats igen med sin reklam.  Det har blivit en uppföljare av den reklam som visades förra året. Jag smälter verkligen av den söta reklamen och blir så sugen på öl. 

Här är reklamen från 2014.

7 kommentarer:

 1. Jag älskar flygresor.se´s nya reklam :D

  SvaraRadera
 2. haha ja jag älskar denna reklamen :) så sött

  SvaraRadera
 3. haha, ja jag älskar denna reklamen, så sött

  SvaraRadera
 4. Svar: Hahahaha!
  Nej, verkligen inte. Han sa att han var smickrad men att han redan hade fru, vad skulle stackaren säga.. ? Han var 34 år och jag 11-12år.

  SvaraRadera
 5. Naw,så sött ♡ ...

  SvaraRadera
 6. Så söt reklam, inte för jag förstår vad det har med öl å göra dock.... :)

  Nej har inte hört ett ljud från dem. Och sen såg jag via webben en annan kollega är hemma sjuk, som fått blommor, så blev ganska ledsen för jag fick då inga när jag var sjukskriven :( och idag såg jag en till vara sjukskriven och fått blommor, känns inte så kul :( Kan ju säga de står lååångt ner på listan över få träffa Hugo-Lina, om de ens skall få äran.

  SvaraRadera