måndag 14 september 2015

Before I go to Sleep


Igår såg vi på filmen Before I Go to Sleep. Filmen handlar om Christine, som vaknar upp varje morgon och minns ingenting. Hennes minne försvinner under natten. Detta efter en traumatisk olycka i hennes förflutna. Fruktansvärda sanningar uppdagas och hon tvingas till att ifrågasätta alla i hennes omgivning. Varje morgon vaknar bredvid en man som säger att han är hennes make Ben. Varje dag ringer Dr Nash, som säger att han är hennes läkare. Han berättar var hon kan hitta sin kamera. Med den har hon filmat sig själv. Christine säger att hon inte kan lita på Ben. Kan hon lita på sin man eller sina filmsnuttar? 



Filmen kändes faktiskt lite seg emellanåt, men den var också så pass spännande att jag hoppade till ett par gånger. Man vill verkligen se klart filmen för jag ville verkligen veta vad det är för olycka Christine har varit med om och varför Ben inte berättar allt för henne. Flera misstankar dyker upp och självklart vill man ju få veta om ens misstankar stämmer.

Har du sett filmen och vad tyckte du isåfall?



7 kommentarer:

  1. Tack för din kommentar hos mig. Jag har beslutat mig för att sluta blogga. Det ligger ett inlägg uppe med information om man vill fortsätta ha kontakt.

    SvaraRadera
  2. Tack för filmtips den ska jag lägga på minnet😀

    SvaraRadera
  3. Alltså den låter jätte konstig men ändå så pass spännande att jag måste se den.

    SvaraRadera
  4. har inte sett den men den verkar jätte b ra. Usch tänk va jobbigt att ha det som henne .
    Ha en fin tisdag

    SvaraRadera
  5. Bra tips! Tycker det låter som en bra story.

    SvaraRadera
  6. Har inte settg den,tack så ♡-ligt för tipset!

    SvaraRadera