torsdag 1 december 2016

Lucka 1

Hoppas du vinner!

I samarbete med Yvonneryding.com har du chansen att vinna två spa-prdukter till värde av 424:-. Vinsterna är YR Spa deodorant, som är en mild deodorant med rosmarin. Det är också YR Spa multi Nutrient Facial Cream, som är en näringsrik kräm för torr och känslig hud. Dessa produkter är helt fantastiska! De luktar så gott och ansiktskrämen är väldigt lätt att applicera. Den är gjord för att lugna reaktionskänslig hud. Man känner sig väldigt fräsch vid användning av produkterna.

Tävlingsregler: Svara i kommentarsfältet på frågan: Varför skulle du behöva vinna dessa produkter?

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 2 DECEMBER KL. 23.59.

ETT STORT GRATTIS TILL

81 kommentarer:

  1. Behöver och behöver, det är kanske inte rätt ord. Men jag VILL vinna denna vinsten för att skämma bort min underbara sambo som alltid finns här för mig.
    Bra och hälsosamma produkter är alltid önskvärt....

    SvaraRadera
  2. Jag skulle behöva vinna i den här luckan därför att 19 ROSMARIN OMG!!! BÄSTA DOFTEN OCH SMAKEN I VÄRLDEN! och 2) jag fick precis som Yvonne Ryding problemhy först i 20-årsåldern och skulle behöva produkter som fungerar för sådana som oss.

    Håller tummen nu och om lyckan är med mig så är min mailadress ljuvajulia@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. ag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Yvonne Rydings produkter - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

    Mvh//Malin grodmalin@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Vill vinna bra produkter som gör att min vinterhud mår bra

    SvaraRadera
  5. Det ser underbar ut, speciellt till oss som har känslig hud men ändå vill ha lyxig o fin hudprodukter!

    SvaraRadera
  6. Ansiktscremen låter helt fantastisk till min trötta vinterhy och deon doftar säkert helt underbart!

    SvaraRadera
  7. Vintern gör min hy känsligare än vanligt och vore kul att få testa något nytt som kanske kan göra det bättre. :)

    SvaraRadera
  8. Jag har torr känslig vinterhud så jag skulle bli jätteglad om jag vann näringsrika och milda produkter från Yvonneryding.

    SvaraRadera
  9. Fylla på förrådet med lite nya, spännande produkter som man tidigare aldrig provat är ju alltid roligt :D

    SvaraRadera
  10. Jag kanske inte behöver vinna, men min hud skulle behöva en produkt som faktiskt passar min känsliga hy. Speciellt så här under vinterhalvåret då vad jag än gör känns som stt ro i motvind

    SvaraRadera
  11. Hej
    jag är nyfiken på dessa produkter då jag ej testat dessa innan min hud behöver lite mer lugnande och skonsamma produkter så hoppas på tur

    tittifairlane@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. Tänk att få ta en paus från måsten och bestyr,
    bara ägna mig åt mig själv och ett avkopplande äventyr!
    Junitjejen och YR ger mig förutsättningen för ett eget SPA,
    något jag absolut behöver -och definitivt vill ha!

    Ha en fortsatt fin dag!

    Hälsar Anna Malin, mr22ga@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Behöver en mild deodorant och eftersom min hy är torr p g a min ålder behöver den viktig fukt och näring. Så fint pris!
    God Jul!

    SvaraRadera
  14. Hyn skulle behöva lite uppfräschning nu på vintern.

    SvaraRadera
  15. Jag (38 år) använder aldrig ansiktskrämer för att det brukar resultera i svidande kinder. Vore väldigt intressant att se om den här funkar! Deo försöker jag alltid använda så naturliga som möjligt så det är ett toppenpris! Plus att jag kommer från Eskilstuna, som Yvonne Ryding. ;)

    SvaraRadera
  16. Näringsrik för torr hy? Count me in! Min hud flagnar vid minsta lilla tecken på kyla och foundation får det att se värre ut. Allt med fukt och näring är det bästa för mig :)

    pauline_agren@hotmail.com

    SvaraRadera
  17. Min hud är torrast i världen. Det nästan frasar i kinderna när jag ler! Vore underbart att testa en riktigt bra kräm för att se om jag kan få bukt på fnöskigheten en gång för alla!
    Ha det bra!
    Sofi Fifi Karlsson

    SvaraRadera
  18. Hade varit perfekt relaxa lite. Tycker om att testa nya saker!

    SvaraRadera
  19. Jag har lite problem med min hy, särskilt så här i vintertider, och blir väldigt torr och "lite grå". Skulle behöva någon riktigt bra ansiktskräm som livar upp lite. Att de är från Yvonne Ryding gör det hela lite extra lyxigt! Håller nu tummarna!

    SvaraRadera
  20. Jag är alltid på jakt efter en mild deodorant för min känslig hud.
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  21. Vill gärna vinna då jag har en vän som tycker bra om Yvonne Ryding-produkterna. Det vore en fin julklapp till henne! :o)

    SvaraRadera
  22. Jag har aldrig testat Yvonne Rydings produkter och jag är jättenyfiken, men mitt främsta skäl till att jag vill vinna är att min hud som är överkänslig med rosacea. Jag behöver en mild ansiktsprodukt och beskrivningen av ansiktkrämen,får det att låta att den är som gjord för min hud. De verkar väldigt lovande, klart att jag vill prova ! :-)

    SvaraRadera
  23. Nathalie Mattsson1 december 2016 kl. 11:28

    Jag älskar vintern, men min hy är inte lika förtjust i kylan som jag är. Oftast är den torr under vintern och jag har svårt att hitta hudkrämer och liknande som fungerar då jag har känslig hy som många gånger reagerar negativt på produkter. Det skulle vara otroligt roligt att få vinna dessa produkter för då skulle kanske min hy komma att tycka om vintern lika mycket som jag gör.

    SvaraRadera
  24. jag skulle vilja vinna lite lyx som småbarnsförälder vore det toppen.
    Dessutom kul att få prova något nytt.
    kram

    SvaraRadera
  25. Så härligt det vore att vinna dessa fantastiska produkter från Yvonne Ryding. Skulle kännas som en fantastisk vardagslyx att kunna få njuta av dessa nu i den trötta decembermånaden.

    SvaraRadera
  26. Åh jag hade verkligen velat vinna dagens lucka! Då jag har problemhy har jag inte riktigt hittat de produkterna som passar för mig ännu. Det hade varit underbart om denna hade varit the one!
    tilda-bengtsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Lite lyx och flärd det är jag väl värd

    SvaraRadera
  28. Denna vinst skulle ge mig två klappar: kräm till mig själv (behövs alltid!) och deodorant till mamma som har testat många olika utan att hitta rätt. Detta märke har inte testats, tror jag.
    Maria (marishkasenator@gmail.com)

    SvaraRadera
  29. Min hy blir så förskräckligt torr under vintern, så den borde jag ro om lite extra! Därför skulle jag bli så glad om jag vann och fick testa något helt nytt! :)

    hhlisy@hotmail.com

    SvaraRadera
  30. Min hy blir så förskräckligt torr under vintern, så den borde jag ro om lite extra! Därför skulle jag bli så glad om jag vann och fick testa något helt nytt! :)

    hhlisy@hotmail.com

    SvaraRadera
  31. Som mammaledig finns det inte ekonomisk möjlighet att "unna sig" så jag vore jätteglad för en vinst <3

    SvaraRadera
  32. Det här vill nog alla ha nu när vintern kommer. Så inte minst jag och Yvonne Rydings märke skulle vara kul att prova.
    Tack för titten hos mig.
    Mamma c

    SvaraRadera
  33. Jag är i akut behov av en fräsch och fuktgivande ansiktskräm då min nuvarande sjunger på sista versen! Vill prova en ny som känns bra för min hy!
    Deo behöver jag också prova en ny som funkar, de (3 st) jag har nu tycker jag luktar svett efter nån timme bara. Så skulle bli så himla himla glad om jag kunde vinna!

    SvaraRadera
  34. Jag har torr och känslig hud och vill gärna prova nåt nytt!

    SvaraRadera
  35. Jag har dietat och slitit inför tävling hela hösten så jag behöver piffas upp lite :-D

    SvaraRadera
  36. Jag vill testa nya produkter som passar mig - hoppas på dessa

    tavlingar(at)officefixarna.com

    SvaraRadera
  37. Skulle vilja överraska min älskade mor med dessa produkter. Hon har lidit länge av torr hud speciellt under vintersäsongerna. Hon skulle bli mycket glad <3 Håller tummarna.

    SvaraRadera
  38. Jag har så svårt för att hitta produkter som passar min hy så blev väldigt nyfiken på dessa. :)

    SvaraRadera
  39. Jag har en extremt eksemkänslig hy och har nyligen hittat YR spas duschskum som fungerar jättebra. Det hade därför varit superskönt att utöka med fler produkter i samma serie som jag vet att hyn tål :-)

    /Julia (Julia-V-dif@hotmail.com)

    SvaraRadera
  40. Lucka 1 i min bloggjulkalender är öppnad, gå gärna in och kika! :)

    SvaraRadera
  41. Jag är hemma och är mammaledig med två flickor. Allt för sällan unnar jag mig något själv utan det mesta går till barnen. Men med dessa produkter ska jag rå om mig själv en stund...

    SvaraRadera
  42. Jane Larsson angryalesha@hotmail.com1 december 2016 kl. 16:29

    Mitt ansikte trivs inte som det är, har liksom inte hittat krämen som är rätt. Hoppas på vinst och att den kan göra under för min vintertrötta och kliande hy!

    SvaraRadera
  43. Hej! Jag är med i din fina julkalender.
    Min hud skulle bli lycklig. Den blir lätt torr vilket skapar klåda och plötsligt är man inne i en ond cirkel. Dessa produkter passar min känsliga hy. Förutom att de kroppskrämen ska vara bra så finns det ett miljötänk bakom Rydings hudvårdsserie.
    Glada decemberhälsningar Jennya Johansson

    SvaraRadera
  44. Milla: Detta borde jag få för att hålla mig fräsch och fin,
    därför hoppas jag att gåvan blir min,
    vårdar min hud och får mig att lukta gott,
    om jag vinner skulle jag må så gott

    buusig_milla@hotmail.com

    SvaraRadera
  45. Hej! Jag vill bara tipsa dig om att den första luckan i min julkalender nu har öppnats :) I dagens lucka kan du vinna en superfin mascara från Lady Green, är du intresserad av att vara med och tävla kan du klicka på länken nedan. Det är superenkelt att vara med! :)
    http://martinaolsson.myshowroom.se/63848/julkalender-lucka-1-5/
    (en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)

    SvaraRadera
  46. Använt Rydings duschgel o den var suverän. Är nu rödfnasig i hela ansiktet och prövat massor av olika krämer. Vill nu gärna testa ansiktskrämen för att se om den hjälper mig, därför vill jag gärna vinna.

    SvaraRadera
  47. Skulle vilja vinna för att min hy är total katastrof under vinterhalvåret, jag är en riktigt supertorris, min hy behöver all hjälp den kan få under vintern =(
    Har även tipsat om din kalender i min blogg.

    SvaraRadera
  48. Åh vilka fina priser, jag är i stort behov av båda! Jag har ännu inte hittat vinnaren i jakten på den perfekta deodoranten - en sån både luktar fräscht och gott och självklart har en bra effekt. Och självklart skulle krämen passa mig perfekt - vem har INTE extremt torr hy nu under vinterhalvåret? Är dock säker på att jag drabbas extra hårdare än andra - jag har verkligen tröttnat på att min foundation fastnar i små hudflagor. Att de dessutom är allergivänliga är toppen för mig med känslig hy!

    SvaraRadera
  49. Jag har aldrig provat dessa produkter så anledningen till att vinna är att hitta nya favoriter.

    SvaraRadera
  50. jag är nyfiken på dessa produkter

    honeydoo08@hotmail.com

    SvaraRadera
  51. Vore kul att testa något nytt.

    Hälsningar Marianne ema@telia.com

    SvaraRadera
  52. Vintern närmar sig med kyla och min hud är torr så jag vill yla.
    En perfekt julklapp till min hud.

    Eva Evaasell@passagen.se

    SvaraRadera
  53. Spännade har aldrig hört om det märket innan. Skulle vara kul och prova och välbehövlig är jätte torr 😔 Malinstorm92@gmail.com

    SvaraRadera
  54. Behöver verkligen fräscha upp mig.

    SvaraRadera
  55. Så härligt att ha chansen att få vinna något som bara är till mig, härlig vardagslyx.

    SvaraRadera
  56. Jag har alltid velat testa denna hudproduktserie och detta hade varit ett ypperligt tillfälle :D

    malins95@hotmail.com

    SvaraRadera
  57. Skulle verkligen pigga upp i vintermörkret. En fräsh deo en en härlig kräm som ger vardagen lite extra ljus.

    lindannie1@gmail.com

    SvaraRadera
  58. Vilken bra start på en spännande julkalender ;) Har hört mycket gott om Yvonne Rydings produkter, men aldrig kommit mig för att prova dem. Med typiskt svensk hud, tror jag att de hade passat utmärkt nu när det börjar bli riktigt vinterkallt.
    Med vänlig hälsning Ulrika ulvali@hotmail.com

    SvaraRadera
  59. Lite lyx för en trött (och fattig) trebarnsmamma ;)

    (jottis82@gmail.com)

    SvaraRadera
  60. Min hy är så eftersatt så det är pinsamt att prata om det...
    Om läpparna får lite lypsyl så är de glada, lite handkräm (även i ansiktet) då är det lyx!!
    ulrikaholm@telia.com

    SvaraRadera
  61. Min hy utsätts för väder och vind varje dag, då jag jobbar utomhus. Huden är fnasig och torr och behöver verkligen fukt.
    elin.helmersson@live.se

    SvaraRadera
  62. När vintertid mot min känsliga hud är hård,
    behöver jag YR's milda och närande vård.

    Dessa produkter önskar jag till min torra hy,
    för då blir min hud återfuktad och som ny.

    Mjuk och len om panna, nos och kind,
    lyxigt rustad att möta kalla nordanvind!

    Vänliga och hoppfulla hälsningar Maria C.
    E-post: pontus.c@spray.se

    SvaraRadera
  63. Jag är gravid och skulle behöva piffa till mig med nya produkter innan det är dags för förlossningen!

    elena.eklund@hotmail.com

    SvaraRadera
  64. För jag harxtorr känslig hud o yr produkter är allt plus svenska

    SvaraRadera
  65. jag blir helt galen och knasig
    min hud är så torr och fnasig
    med rätt produkter kan det nog ordnas till
    därför jag YR vinna vill

    SvaraRadera
  66. Skulle behövas lite fräsch doft nu till jul!

    Amandanyman96@hotmail.com

    SvaraRadera
  67. Jag skulle vilja ge det här till min syster som har haft en kämpig period! Jag har själv inte mycket pengar över den här julen, men om jag vann det här så skulle jag ju kunna ge det åt henne. Det förtjänar hon verkligen.

    elinandersson555@hotmail.com

    SvaraRadera
  68. Skulle verkligen behöva skämma bort mig själv lite i ett stressigt liv som ensamstående tvåsmåbarnsförälder. Tänk att få känna sig fräsch! :)

    /Andy

    SvaraRadera
  69. Det låter som en produkt för min känsliga hy, som ju liksom jag inte är lika fräsch som när jag var ny ;-)!

    lurvigs(at)hotmail.com

    SvaraRadera
  70. Tydligen tar åldern ut sin rätt och min hy är mer vintertrött än vad den någonsin varit. Den behöver verkligen kärlek!

    Epost: tess@grevskapet.com

    SvaraRadera
  71. Av vardagsstress man lider,
    från detta passande av alla tider.
    Flänga hit och ditt är ett evigt slit. Vill koppla av så jag slipper alla krav. Yvonne Röding Sweden vilken underbar feeling,
    stunder av lyxig hudvård, är vad jag mest av allt önskar.

    Mvh Julianna Fredriksson
    julianna@bredband2.com

    SvaraRadera
  72. Ju äldre jag blir desto mer inser jag hur viktigt det är att ta hand om sin kropp och hy. Yvonne Ryding själv är några år äldre än jag och vet vilka produkter en mogen kvinna behöver. Just därför mår min hy bra av hennes produkter. Det är helt enkelt rätt produkter för min ålder och hudtyp!

    SvaraRadera
  73. Jag unnar mig aldrig något sånt här till mig själv och nu i jul vill jag ge till andra så det vore så kul att få prova dessa produkter och känna känslan av lyx.
    Jonnaschuliin@hotmail.com

    SvaraRadera
  74. Jag har en torr, känslig och lättirriterad hud och är ständigt på jakt efter de perfekta produkterna som kan lindra mina problem, och som jag kan använda utan att skapa nya. Kanske är det dessa?

    SvaraRadera
  75. Behöver dessa produkter eftersom jag arbetar utomhus året om och då blir huden mycket utsatt för väder och vind. Behöver bra produkter som återfuktar.

    SvaraRadera
  76. Yvonne Ryding och hennes produkter är fantastiska! Har själv haft äran att mingla lite med henne på diverese events där vi stött på varandra, och då fått prova på lite av hennes produkter och kan inte annat än att gilla dessa. Det vore därför fantastiskt kul att få chansen att faktiskt få hem lite produkter, vilket dessutom vore perfekt för mig som har lite torr och känslig hy särskilt nu vintertid.

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  77. Jag skulle vilja ge krämen till min kompis som hela tiden köper nya krämer för hon tål ingenting. Kanske denna funkar?
    helenasveed@hotmail.com

    SvaraRadera
  78. torr och fnasig
    jag blir knasig
    behöver produkt
    som skyddar och ger fukt
    och fin fräschör som på plussar
    att jag får fler mistelpusssar

    allatidersanna@hotmail.com

    SvaraRadera
  79. MEN WOW, tack, verkligen viktigaste vinsten för mig :D :D

    SvaraRadera