Om mig

Bilden är tagen den 4 augusti 2012

Här bloggar jag om smått och gott. Det handlar om min vardag mest. Bloggen startade jag för att kunna dela med mig av mina bilder och för att kunna få respons på det jag skriver. Lämna gärna ett tassavtryck innan du lämnar sidan! Jag är 30+ (eller snarare 40-) och jag bor i en ort utanför Göteborg. Jag bor tillsammans med min älskade man och med vår hund Yambo. Yambo är en hovawart och är en (h)underbar vovve! Jag jobbar som lärare i grundskolan, vilket jag stormtrivs med! Det är ett omväxlande yrke och det är roligt att träffa eleverna varje dag. På fritiden blir det mest hundpromenader, bloggande och träning.

Jag började blogga 2006. Blogginspirationen har trutit emellanåt, men man har alltid hittat inspirationen igen. Om du vill läsa om glitter och glamour, så har du hamnat fel. Det blir oftare blogginlägg om hunden, om träning eller om någon bok jag har läst. Jag önskar dig trevlig bloggläsning!  Lämna gärna tassavtryck, när du besöker min blogg. Det är alltid roligt att få respons och det är sjävklart kul att även veta vem som har varit här.13 kommentarer:

 1. Det var en trevlig presentation..jag blir så avundsjuk på så här bra presentationer för min är urusel...hittar inte nån snits på det hela :S

  SvaraRadera
 2. Hittade dig via Blondinbella i hennes kommentarer. Kul att du är lärare, jag pluggar själv till det här i Gbg och du kanske kan göra ett inlägg om ditt yrke? Jag har precis tittat in och förmodligen har du berättat om detta tidigare, men lat som jag är kanske du kan ge mig en hint om vart jag kan läsa i så fall ;) Vilken årskurs är du lärare i just nu, vilka ämnen har du, osv? :)

  SvaraRadera
 3. För övrigt verkar din blogg jättemysig, håller mig nästan bara till Blondinbella men du verkar ju vara en förnuftig kvinna och såna är det ont om i bloggvärlden! :)

  SvaraRadera
 4. Väldig trevlig presentation :-) kul att Du hittade till mig och lämnade ett tassavtryck så jag kunde besöka dig!

  SvaraRadera
 5. Kikar in här via Blondinbellas blogg. Här verkar trevligt så här tittar jag gärna in igen.
  Önskar dig Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 6. Fin blogg 😃. Hoppas du gillar Daim-mint. Det verkar vara limited edition så skynda och köp.

  SvaraRadera
 7. Trevlig blogg! Jag hittade dig när jag sökte på boktips. Hittade ditt tips "Sonjas sista vilja" som jag tänker skaffa nu. Är själv pensionerad lärare med make och hund. Så vi har ju en del gemensamt och jag kommer säkert att titta in här fler gånger. Önskar fortsatt trevlig sommar!

  SvaraRadera
 8. Tack för ditt inlägg i min blogg - eurasier.webdon.nu
  Vilken härlig (vardaglig) blogg du har ��
  Nina

  SvaraRadera
 9. Fin blogg
  Med vänliga hälsningar, Katarina Miechowicz

  SvaraRadera
 10. Hej! och tack för kommentar på min blogg! vi har lääääänge gått i hundtankar så jag tittar gärna in här och får inspiration, ha en fin dag! :)

  SvaraRadera