måndag 30 december 2019

Ytterligare en ängel

Det sägs att en olycka sällan kommer ensam. Så har det verkligen varit nu i december och när man har varit som minst stark. Jag kommer aldrig glömma december 2019. Jag hoppas verkligen att varken jag eller min familj kommer att drabbas av något mer den närmsta tiden, för det blir alldeles för tufft och jag tycker inte att vi ska drabbas av mer tråkigheter.

Kära pappa!

Det är en vecka sedan nu (dagen innan julafton), som jag fick ett sms gällande min pappa. 

Kära pappa! Du ringde mig i lördags 21/12, när jag låg på sjukhuset. Vi pratade en stund. Du peppade mig och du kände dig lugn efter vårt samtal. Dan före dopparedagen började du fixa äggosten, som skulle ätas på julafton. Plötsligt föll du och slog i huvudet. På sjukhuset visade det sig att du hade fått en hjärnblödning. Du var vid medvetande, när du åkte in till sjukhuset. Älskade pappa! Du blev sämre och sent på julaftons kväll, somnade du in, finaste pappa. Du slapp lida, men jag kommer alltid sakna dig, lilla pappa! ❤️ Jag vet att jag inte kan ringa dig, men jag kan inte ta bort dina nummer från mobilen. Himlen har fått en ängel till - min pappa.

Att ta in att min pappa inte finns längre, är just nu väldigt svårt att förstå. Dels är det inte så länge sedan det hände och dels är jag heller inte helt frisk. Emellanåt rinner tårarna längst med kinderna.  Begravningen kommer både bli väldigt fin och känslosam.  Det blir ett fint avsked, samtidigt som pappa alltid kommer leva kvar bland oss. 

25 kommentarer:

 1. Beklagar. Den sorgen kommer vara med dig länge tyvärr. Beklagar verkligen

  SvaraRadera
 2. Beklagar sorgen. Så jobbigt då något sådant händer, och man kan aldrig förbereda sig på det. Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag bleklagar din stora sorg. Här sitter jag med tårfyllda ögon och minns dagen för precis 1 år sen när min mormor åkte ambulans till sjukhuset för hjärtinfarkt. Jag förstår att det är svårt att ta in att det har hänt ni. Stora kramar

  SvaraRadera
 4. Men oj, beklagar så mycket. Vet känslan av att förlora sin pappa, min har varit död i 7 år men ska ar honom lika mycket fortfarande

  SvaraRadera
 5. beklagar..väldigt trist när man förlorar någon närstående hastigt..

  SvaraRadera
 6. Beklagar sorgen, nej tyvärr är det så att olyckor kommer aldrig ensam

  SvaraRadera
 7. Men åh så hemskt,jag beklagar verkligen! Det är så tufft att förlora någon nära & kan tänka mig att det är ännu värre vid jul då man ska umgås med sina nära! Kram

  SvaraRadera
 8. O nej!! Vad sorgligt! Blir så ledsen när jag ser din pappas snälla fina ansikte! Och det värsta är ju att det hände så plötsligt och dessutom just denna tid på året, så att det alltid kommer vara en påminnelse...Och så mitt i din egen sjukdom. Skickar en så stor kram jag bara kan!! <3

  SvaraRadera
 9. Stor kram, det finns inga ord som är starka nog för att visa att man bryr sig i sådant här läge. Men jag skickar en kram och hoppas du har någon hos dig som du kan prata med. Samt du gråt så mycket du vill, och ofta!

  SvaraRadera
 10. Men nej vad ledsamt! Jag beklagar sorgen <3 Man vet aldrig när livet tar slut så det gäller verkligen att ta vara på tiden som man har. Fint att ni fick prata i telefon en stund när du låg på sjukhus.

  SvaraRadera
 11. Jag beklagar din sorg🙏❤️

  SvaraRadera
 12. beklagar sorgen fina du, man saknar verkligen ord att förlora någon som står en nära är alltid tuffare än tuffast , sänder en stor kram till dig och hoppas du har folk omkring dig som ger dig det stöd du behöver ❤

  SvaraRadera
 13. Jag beklagar verkligen fina du ❤️😢 styrkekramar

  SvaraRadera
 14. Beklagar sorgen efter din fina pappa ❤ Kan bara tänka mig hur ont det måste göra. Ta hand om dig och minns alla era fina stunder tillsammans ❤ Kram

  SvaraRadera
 15. Beklagar sorgen. Låt sorgen komma nu. Så att den inte kommer om några år & du inte vet varför du är deprimerad då. Din pappa kommer alltid vara med dig i minnen, i hjärtat, i eran gemenskap, i samtal på olika sätt. StyrkeKramar❣️

  SvaraRadera
 16. Jag beklagar verkligen er förlust, det finns inga ord i världen som kan ge den tröst som behövs, jag hoppas att ni får ett bättre 2020, att du får må bättre och att ni kan vårda minnet av din pappa❤️

  SvaraRadera
 17. Nej nej, vad sorgligt och finaste han var. Så tråkigt att det vart så, förstår att ni haft det tufft nu, och det låter ju ändå som han var glad in i det sista <3

  Nu hoppas vi att ni ska ha få ett bättre 2020

  SvaraRadera
 18. Beklagar värkligen sorgen fins nog inget som gör så ont som när man mister någon ❤️❤️❤️ stor kram

  SvaraRadera
 19. Nej men va, va tråkigt 💕 beklagar 💕 stor kram

  SvaraRadera
 20. Beklagar verkligen din fina pappas bortgång. Kramar KAmilla

  SvaraRadera
 21. Men fy, beklagar verkligen :( Är så tufft att förlora en förälder. Jag förlora min pappa början på året i cancer och det är en tuff sorg. Kram

  SvaraRadera
 22. Jag beklagar.. kan inte tänka mig hur ont de gör 😭❤

  SvaraRadera
 23. Men kära nån, jag skänker dig alla tankar, kramar och värme jag bara kan. Jag hoppas att ert nästa år blir ett bättre år. Massor med kärlek <3

  SvaraRadera
 24. :-( <3 <3 <3 Så sorgligt. Och så fint skrivet.

  SvaraRadera