onsdag 27 september 2006

Sa visst för mycket...

Jag sa visst för mycket imorse. Jag sa att det knappt kändes i magen efter bodypumpen igår. Jag tar tillbaka det! Jag tränade core ikväll. När vi gjorde sit-ups, då kände jag av min träningsvärk rejält. Det gjorde så ont att jag inte kunde göra riktigt REJÄLA sit-ups. De blev lite fjusiga. Statisk mage var enklare att göra, men det var givetvis jobbigt det också.

5 kommentarer:

 1. Jag gillar träningsvärk...haha...konstigt sätt att öppna en kommentar på. :) Hihi.. Hur mår du annars då? Och gick det bra för din sambo? Kram

  SvaraRadera
 2. Fasen vad du tränar duktigt! Jag tänker hela tiden att jag borde komma igång snart...

  SvaraRadera
 3. Egentligen skall man vänta minst 24 timmar mellan träningspassen. Det är väl inte konstigt att du har ont!! Stackare där!

  SvaraRadera
 4. sugen på fendiväska eller ralph laurenväst?
  http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=33540283
  http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=33561514

  SvaraRadera
 5. Ulrica, jag mår bara bra och det gick bra för min sambo.

  SvaraRadera