tisdag 13 mars 2007

I´m back

Nu är jag hemma igen!!! Vad skönt!!! Resan hem gick bra. Det har varit en väldigt bra utbildning och det har varit två givande dagar i Södertälje.  Vi var bara 10 kursdeltagare och vi kom från olika delar av landet. En kom från Bromölla och två kom från Östersund. Vi andra kom någonstans emellan. Jag sov gott på hotellet.  När jag vaknade var jag utvilad. Det hade varit kul om man hade hunnit besöka  Tom Tits , men det kan ju bli en annan gång. Den 16-17 april fortsätter utbildningen på  KVA  i Stockholm.
Efter två givande och ganska intensiva dagar, så känner jag mig ganska trött nu. Imorgon ska jag till skolan och till min klass igen. det blir en kort vecka med mina 3-4:or, eftersom på fredag är det dessutom studiedag.

9 kommentarer:

 1. Gött att vara hemma igen..men du verkar ha haft det bra, kramen

  SvaraRadera
 2. Jo hotellet är gamla statshotellet och där har jag varit och dansat i min ungdom. En gammal skolkompis är nog hotellchef eller nåt
  Tom titts var vi på för några veckor sen väl värt ett besök.
  Det känns lita konstigt att du varit så nära där jag bor. Jag shoppade i Södertlje i lördags.
  Kul att du är hemma och bloggar igen. /pimpim

  SvaraRadera
 3. "Borta bra hemma bäst" brukar det ju heta:)Hoppas du får en bra dag med eleverna dina

  SvaraRadera
 4. Svar till pimpim11: Tänk att jag har varit så nära dig under två dagar!!! Jag har gått i dina fotspår!

  SvaraRadera
 5. Svar till Annelie: Ja, ordspråket är verklgen sant. Tyvärr stämmer det inte in på alla och det känns skrämmande.

  SvaraRadera
 6. Det låter som att det
  har varit en bra utbildning.

  SvaraRadera
 7. Du frågade vad jag hade vunnit.. Eftersom jag är ny med detta så visste jag inte riktigt hur jag skulle svara så jag svarar här. Jag vann en tävling i taekwondo! :)

  SvaraRadera
 8. Vad kul att du haft det bra och att utbildningen var bra och givande!

  SvaraRadera