lördag 16 februari 2008

Läser just nu


Denna bok läser jag just nu. Nej, så här många exemplar har jag inte av "I denna ljuva sommartid" av Mari Jungstedt. Jag har lekt med photoshop lite grand. Vad kul det är, men vissa bitar är svåra att göra. Det är bara övning, som kan förbättra mina kunskaper. Jag har inte läst så långt i boken ännu, men jag tycker den verkar vara bra än så länge. Mari Jungstedt skriver på ett bra sätt och lockar en att fortsätta läsa. Jag har läst hennes tidigare böcker och jag hoppas hon kommer fortsätta skriva fler böcker!

7 kommentarer:

 1. HEnnes böcker gillar jag jättemycket! Har läst alla, och väntar på att nästa ska komma ut!
  Ha en trevlig helg!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Hej vännen

  Jag var precis in på Bloggregistret, och vad jag förstår där så ligger du på 3: e plats. Det var inte illa.

  Grattis till det.

  Kram smoggen

  SvaraRadera
 3. kanske man ska ta o läsa boken =) ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Jag har läst alla hennes böcker väntar med spänning på nästa kram Tingeling

  SvaraRadera
 5. Du läser mycket!
  jag har tyvärr inte tid eller ork till det, men det brukar bli ngn bok på sommaren! Det hör sommaren till för mig!

  Jag önskar dig en trevlig lördagskväll, med mycket snacks till melodifestivalen eller kanske till ett annat program-
  Kram till dig från mig!

  SvaraRadera
 6. Tack! Men neej, jag kan inte sånt här - med andra ord ingen snygg blogg enligt mig! *S*
  Däremot hittade jag en massa intressant här! Tack för det - och trevlig helg!
  :o)

  SvaraRadera
 7. du kommer att få många spännande timmar,mycket bra bok/vivan

  SvaraRadera