fredag 18 juli 2008

Bokläsning


Jag tycker alltid om att läsa böcker, men jag läser mest på sommaren. Just nu läser jag Den mörka ängeln av Mari Jungstedt. Jag har inte kommit så långt i den, men jag kan redan nu säga att den är bra. Få se hur den slutar. Detta är en inbunden bok, som jag fick i födelsedagspresent. Roligt med en inbunden bok för en gång skull. Till mig själv brukar jag annars bara köpa pocketböcker, Hur bra en bok är, så brukar jag bara läsa den en gång. Det har hänt någon enstaka gång att jag har läst om en bok, men det hör inte till vanligheterna. Brukar du läsa om dina böcker? Jag börjar märka hemma att ens böcker börjar ta plats. Vad ska man göra av sina böcker, när man har läst dem? Spara dem i all oändlighet? Inbundna böcker vill jag gärna inte göra av med, men var ska man göra av alla pocketböcker?

8 kommentarer:

 1. Svar: Heh tack detsamma! Fin blogg! :)

  SvaraRadera
 2. Läser alldeless för sällan :)

  Lyssnar mest på böcker..

  Försökte mig på Mari men det fastna inte riktigt...  :) Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Jag läser bara böckerna en gång menibland glömmer jag att jag läst en bok

  Jag köper bara pocket och lånar på biblioteket

  Pocket böckerna ger jag bort

  Vi slängde säkert 4 stora svarta säckar med böcker för några år sen endel gav vi bort till biblioteket kram Tingeling

  SvaraRadera
 4. Bra fråga om böcker. Köpte en inte så länge sen, sen lånade några från biblioteket, läser ingen av dom... eftersom jag har börjat att blogga istället och det finns ganska mkt att läsa och se hos bloggare. Böckerna tar bara plats.  Ha en bra dag! Släng gärna en kommentar hos mig! Det finns vuxentema där.Om hjärnan:)

  SvaraRadera
 5. Nej, jag har inga släktingar i Surte.. Inte vad jag vet iallafall. Vaådå? :)

  SvaraRadera
 6. Tidigare slängde jag aldrig böcker, jag köpte-läste-sparade... MÅNGA böcker blev det. Nu har jag rensat, kört på loppis, gett bort, kastat... och nuförtiden lånar jag det mesta på bibblan, tycker det är ett underskattat toppenställe! Står i kö på Mari Jungstedts nya, hoppas den håller samma klass som hennes tidigare.

  SvaraRadera
 7. Jag har i våras börjat läsa igen efter mina studier då jag inte klarade av att läsa några fler böcker än de jag var tvugen. Jag läser helst pocket för att de är smidiga att hålla i när man läser och ta med sig samt billiga. Egentligen borde jag gå oftare till biblioteket för jag läser ändå boken bara en gång och sedan står den och samla damm.

  SvaraRadera
 8. Ja, det händer med vissa böcker...Bernardh Nords böcker har jag läst 2-3 gånger...alla hans böcker är så målande...älskar dem...

  Har du inte läst Mina fem söner..så kan jag rekomendera den...4 böcker som handler om en familj uppe vid marsfjället..under 1900-talets början och deras umbärande...kramiz:)

  SvaraRadera