söndag 7 augusti 2011

Komma igång

Denna sommar har jag verkligen kommit igång med träningen igen. Träningen var lite i stiltje i våras. det blev långa dagar på jobbet, jag var trött och jag hade ingen lust att träna helt enkelt. Men när jag blev ledig, så tog jag tag i träningen igen. Jag tycker tillochmed att det är roligt att träna. Mitt sockersug har minskat rejält sedan jag blev träningsflitig. Jag har förbättrat min kondition (kan förbättra den ännu mer) och ökat min muskelstyrka (kan förbättra den också), men någon smidighet har jag inte. Undra hur man förbättrar den på bästa sätt... Jag gillar att simma, träna på gymmet, ta promenader och powerwalks. Den senaste tiden har jag också fallit för cirkelträning (gruppträning). Jag tränade det senast igår. Så jobbigt det var!! Vissa övningar var riktigt svåra att utföra, för det var svårt att hitta rätt teknik och sedan saknade jag den optimala styrkan. Men jag kommer definitivt köra cirkelträning fler gånger.Om du motionerar, vad gör du helst då?

35 kommentarer:

 1. Håller med! :) Idag blir det inte många knop!

  SvaraRadera
 2. lr hur !! man kanske skulle göra frukost. =P

  SvaraRadera
 3. Hejsan, hoppas allt är bra? :)

  Har aktiva tävlingar på min blogg just nu där man kan vinna fina priser, var gärna med du också :). Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt.

  Ha en bra dag!

  Kram Nathalié

  SvaraRadera
 4. Svar: Tack! Jag skall försöka bli frisk så fort som möjligt :)

  SvaraRadera
 5. re: ja, köken är helt underbara. önskar att jag var lika duktig på att fixa som dem var! :D

  SvaraRadera
 6. Va härligt..måste komma igång jag med..har varit alldeles för slö på sistone. Och många goda måltider med dryck har det ju blivit på semestern=)

  Attans ljudet på min dator har pajat..får kolla din roliga video på makens dator=)
  Kram

  SvaraRadera
 7. tack så mycket :) haft en bra helg så länge?

  SvaraRadera
 8. Så härligt att du har kommit igång med lite träning! :) Jag brukar oftast ta en långpromenad varje kväll eller på morgonen om jag har tid! :) Jättehärligt, sen cyklar jag ibland oxå... Ha en bra söndag nu. Kramar

  SvaraRadera
 9. Dagens blogg är utsedd !
  anmäl dig igen om du inte vann :D
  http://bellahuuynh.blogg.se/2011/august/vinnare-6-.html#comment

  SvaraRadera
 10. Ja det var väldigt roligt :) Hoppas du har en fin dag!

  SvaraRadera
 11. Jo det var mycket gott.

  Man ska ju få njuta av det goda här i livet också..? :)

  SvaraRadera
 12. Själv har jag himla svårt att komma igång med träning, tycker det är så himla tråkigt.

  SvaraRadera
 13. Härligt när man kommer igång ordentligt med träning. Det hoppas jag jag gör med nu efter sommaren. :) Men jag tror att man måste tycka att det är kul för att man ska kunna hålla igång det med.

  Sv: Ja det är jättevackert där. Har du inte varit där så kan jag varmt rekommendera en utflykt dit. :)

  SvaraRadera
 14. Håller med dig! Gör inte så mycket att det regnar och blåser idag :)

  SvaraRadera
 15. - åh tusen tack, vad glad jag blir!:')

  SvaraRadera
 16. niiiiiice! hur har din helg varit?

  SvaraRadera
 17. Oh jaaa, Vi hade en kanon kväll!
  träningen måste jag med komma igång med igen

  SvaraRadera
 18. ÅH grymt att höra att du är igång!!! WIE!

  och skorna är sköna, man får en galen träningsvärk hihi och tack!
  jag har redan bytt ut kesellan mot yoghurt! funkar minst lika bra, om inte bättre! stor kram :)

  SvaraRadera
 19. Det är skönt när man känner att man kommit igång med träningen :)

  Bra jobbat!!

  SvaraRadera
 20. *sv;* Åh tack så jätte mycket, blir superglad ju :D
  Din design är också fin :wink:
  Kram

  SvaraRadera
 21. Det är lätt hänt att man äter mer på semestern än i vanliga fall. Jag har försökt att hålla igen och dricka mer vatten än vad jag har gjort annars. Cola light dricker jag nästan aldrig numera. Jag hoppas att jag kommer fortsätta träna flitigt även efter att jag har börjat jobba.

  SvaraRadera
 22. Det känns verkligen skönt att vara igång med träningen! Nu hoppas jag bara att jag kommer vara lika flitig även efter att jag har börjat jobba.

  SvaraRadera
 23. Det gäller att man hittar en träningsform som man gillar och att man inte jämför sig med någon annan. Finns det inget som lockar? Dans? Stavgång? Promenader? Gym? Simning? Först efter tre gånger kan du avgöra om det är något för dig eller ej.

  SvaraRadera
 24. Jag tror också att man måste tycka det är kul för att man ska kunna fortsätta träna. Man måste "hitta sin grej". Det kan ju vara dans, gympa, stavgång, styrketräning, cykling.....

  Självklart har man varit på Tjolöholms slott!

  SvaraRadera
 25. Tack!! Nu hoppas jag att jag kommer vara lika flitig med träningen även efter att jag har börjat jobba.

  SvaraRadera
 26. Helgen har varit kanon! :D

  SvaraRadera
 27. Det känns riktigt bra!! Nu hoppas jag att jag inte hamnar i någon tråkig svacka, då träningen uteblir.

  Vad bra att det funkar lika bra med yoghurt som kesella.

  SvaraRadera
 28. Men heej va kul att du tittade in :) hoppas du fick mersmak haha
  Jag är en riktigt träningsfreak
  Yoga är nr 1 men jag gillar också att dansa och springa i skogen
  På sportlovet råkade jag slita av mitt främre korsband och nu ska jag opereras i okt
  Under rehabtiden cyklar o gymmar jag mest
  Tjingeling

  SvaraRadera
 29. Jag startar med cykling till jobbet imorgon. Förhoppningsvis blir det mer träning framöver :):)

  SvaraRadera
 30. va skoj att du vill vara med :D
  allt bra me dig ? =)

  SvaraRadera
 31. simmar!då känner man inte att man blir svettig för det försvinner ju direkt,hehe!

  SvaraRadera