fredag 12 augusti 2011

Min fredagsstart


Jag funderade lite igår på hur jag skulle starta min fredag. Jag valde mellan gymmet och simningen. Jag valde det sistnämnda, eftersom jag inte kommer kunna göra det några fler morgnar efter att jag har börjat jobba. Det är ingen idé att simma på det lokala badhuset en lördagsmorgon, eftersom det då kommer vara flera barnfamiljer på plats. Barnfamiljer = lek och stoj i bassängen. Det finns nämligen ingen enskild motionsbassäng, så man får välja sina tillfällen. De kommer att ha i höst en vuxenkväll, så då får jag passa på, då jag inte hinner innan jobbet. Jag simmade 1 km, slappade i bubbelpoolen och därefter åt jag frukost där. Väl hemma, blev det en runda med hunden i motionsspåret. Det kändes som en härlig start på denna fredag, min sista semesterdag.  Nu ska jag slå mig ner ute och läsa ur min bok. Man måste njuta det sista av sommaren (hösten är ju redan på ingång!). Solen skiner och det får man ta tillvara på efter flera dagar av regn.

Ha en trevlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar