lördag 13 augusti 2011

Mitt tidningsval


Har ni tänkt på att valet mellan tidningar hänger lite ihop med ens ålder? Först serietidngar (kan dock erkänna att det fortfarande är kul ibland att läsa serier), sedan Frida, Okej och Mitt livs novell. Därefter blev det Vecko-Revyn. Efter att ha avverkat Vecko-Revyn blev det Amelia. Jag läser Amelia ibland, men jag börjar lämna den tidningen också. Nu väljer jag hellre tidningar med RIKTIG läsning, såsom Kattis & Co till exempel. Sedan är det kul att läsa tidiningar som handlar om kost och hälsa. Igår köpte jag Blossom Magazine för första gången. Den verkar vara riktigt bra! Jag blir inspirerad av att läsa om olika övningar man kan göra, men det är händer sällan jag gör de där övningarna själv. Och de nyttiga recepten prövar jag heller aldrig. MEN man känner ju sig ganska nyttig bara av att se den nyttiga maten på bilderna och visst blir man svettig av att se andra träna?  Men det är kul att bli uppmärksammad på nya träningsformer, redskap och nya träningskläder. Det är också kul att läsa om hur andra brukar träna eller hur ofta de gör det. Tänk om man under en dag fick träna med Blossom! Det hade varit kul. ToppHälsa och Hälsa & Fitness är tidningar jag varmt kan rekommendera. Jag prenumererar på en tidning och det är Härliga Hund. Tidningen innehåller en hel del tips som är bra för en hundägare att veta. Jag hoppas det DRÖJER INNAN jag börjar läsa Allers och Året Runt. När jag börjar läsa dom, då är jag nog gammal. Eller....

Vilka tidiningar läser du? Prenumererar du på någon tidning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar