måndag 10 oktober 2011

Väntande böcker


Vad det är roligt med nya, färska, fina inbundna böcker. En bok med en hård pärm är det något särskilt med. Till en resa eller en bok för handväskan passar en pocketbok alldeles utmärkt. Men till bokhyllan ska det helst vara en inbunden bok. Just nu läser jag Kajsa Ingemarssons  Någonstans inom oss. Jag gillar boken, men just nu lockar de två andra böckerna mer. Det är jobbigt att ha lockande böcker, som bara väntar på att bläddras och läsas. Änglamakerskan av Camilla Läckberg  och Anna och Mats bor inte här  längre  av Helena von Zweigbergk hoppas jag på att sluka snart. Tyvärr orkar jag inte läsa så långt varje gång, så det dröjer nog ett tag. Jag väljer kanske fel tidpunkt att läsa på. Eller väljer jag fel plats? Det är ju så lätt att somna i sängen.

Har du något boktips att ge?

5 kommentarer:

 1. Om du gillar rysare så är Jo Nesbo helt klart bäst, jag är som besatt :D

  SvaraRadera
 2. Åh böcker är så underbart.
  Bokslukare nr 1 =)

  SvaraRadera
 3. Då har du att göra i höstmörkret :)

  SvaraRadera
 4. Har samma "stress" här... så mkt böcker som bara ligger och väntar. Nu betar jag igenom en hög som jag fått låna av mamma för ett tag sen... men fikar in med en nyinköpt ibland ;)

  SvaraRadera