fredag 29 juni 2012

En härlig syn


Vilken härlig syn man möts av, när man går in i bokaffären! Ett helt av med en massa pocketböcker. Det är något helt annat att få se dem liggande på ett bord än instoppade i bokhyllan. Nya, fräscha böcker som bara väntar på att någon ska börja bläddra och läsa i dom. Jag älskar att gå mellan borden och kika vilka böcker som finns. Jag lyfter en i taget och vänder på varje för att kunna läsa på baksidan om vad boken handlar om. Oftast så faller faktiskt inte boken mig i smaken. Men så kommer man till just den där man bara inte kan släppa taget om. Man vill sluka den med hull och hår. För min del är sommaren bokslukarens tid. Det är då jag läser som mest, även om jag inte är en bokslukerska i stora mått. Det var jag mer som barn, då jag var med i olika bokklubbar. Vad glad man blev, när man skulle få hämta ut månadens bokpaket på postkontoret.

Det är verkligen kul att läsa boktips som bloggare tipsar om. Jag har blivit sugen på att läsa Kommer aldrig mer igen efter att ha läst om den hos Johanna. Sommarhuset är en annan bok, som jag också vill läsa efter inspirationen här. Men först ska jag läsa alla de olästa jag har här hemma.

11 kommentarer:

 1. Böcker är så bra att ha på sommaren:)

  Hoppas du med haft en fin dag.

  SvaraRadera
 2. Härligt. Jag gillar pocketböcker. Tycker dom är snygga och charmiga på nåt sätt. :)

  SvaraRadera
 3. Härligt! Vill också komma igång och läsa något i sommar..

  SvaraRadera
 4. Man bli verkligen sugen! Som smågodis... fast mycket bättre! :)

  SvaraRadera
 5. Bra liknelse där!! :D

  SvaraRadera
 6. visst är det härligt med boktips!! :) Men måste också läsa de jag har hemma först ^^

  SvaraRadera
 7. Åhh jag älskar att läsa böcker, nu hinner man inte med så många som man kanske önskar :) Men forfarande en härlig avkoppling! :)

  SvaraRadera
 8. Haha tycker du? ;)
  Jag hade en väldigt skön semester =)
  Har du någon semester?

  Åh så härligt, jag älskar böcker! =P

  SvaraRadera
 9. Du skall absolut läsa den, säg till sen när du gjort det :)

  jag köper mest mina pocket via bokus, så billigt där, men det är kul och gå i bokaffären och spana efter nytt :)

  SvaraRadera