onsdag 22 augusti 2012

Dagen i kort


En dag med lustigt väder. Sol och sedan regn i massor. Men himlen har varit vacker ändå. Jobbade och jobbade hela dagen lång, självklart. Det blev en tur till Sisjön, när jag kom hem. Maken behövde kolla på några grejer på XXL Sport & Vildmark. Vad roligt det var att kolla på allt som fanns där i sportväg, men det var svårt att sålla terrängen. Det blev inget besök i provhytten för min del. Jag var hungrig, så efter butiksbesöket intog vi asiatisk mat. Det blev en sväng om Stadium också. Jag ville ha nya träningsstrumpor och det fick det bli! Två st 2-pack dessutom!! Nu är man hemma och det blir en stund surfande innan läggdags. Dallas bryr jag mig inte så mycket om. Det tillhör förgången tid.

8 kommentarer:

 1. Tack så mycket!

  fina bilder :)

  SvaraRadera
 2. Nej jag kan inte lita på mina lärare nu.. har tex två lärare i ett och samma ämne, dem har delat upp det, den ena säger att vi inte ska köpa en bok, för att det har dem bestämt och då avbeställde jag den boken. Sedan säger den andra läraren att vi ska ha den boken.. Blir bara virrig av sån information.. Hur ska dem då samarbeta för att sätta betygen? Visst är lite upprörd, det kanske sätter sig snart, men i början är allt luddigt :)

  SvaraRadera
 3. Fina foton!

  Här har vädret varit detsamma.
  Mums för asiatisk mat.

  Nu hoppas vi på bättre väder. Slutet av aug och hela sep kan ju bli kanon (jordklotet e ju lite knepigt nu förtiden )

  SvaraRadera
 4. Ja, vädret var märkligt igår: Sol, regn, kraftiga vindar!

  Men det var skönt att få lite friskare luft :)

  SvaraRadera
 5. Wao...Fin "Dag i bilder" :D
  /Kram Kram

  SvaraRadera
 6. sv: tack du! :D

  kosntigt väder idag med tycker jag!

  SvaraRadera