måndag 6 augusti 2012

Jobb -> sommaren slut

Bilden är tagen i Båstad sommaren 2011

Jobbet är i full gång. Sommaren känns på ett sätt helt borta. Den 20 augusti är den definitivt slut. Då startar höstterminen. Så roligt det ska bli att få träffa ens elever!  Dessa dagar innan skolstart, är för oss personal,  väldigt viktiga. Vi har fått tid till att lära känna varandra i arbetslaget och vi har kunnat diskutera viktiga frågor. I dagarna tre har vi nu utbildning i entreprenöriellt lärande. Vi har har haft utbildning i detta sätt att undervisa tidigare också. Det ska bli väldigt spännande att få utveckla sitt sätt att arbeta.

6 kommentarer:

 1. Näe...Sommaren är inte slut :wink: ...
  Önskar dig en härlig Hösttermin & så ljuvligt foto från vackra Båstad ♥
  Ha en underbar dag/Kram från mig i Solen :D

  SvaraRadera
 2. Fin bild!

  sv; Åh tack så mkt :D

  SvaraRadera
 3. vi drar igång den 16e här i Karlstad å sen kommer eleverna den 23:) ska bli jättekul jag ska ha en fklass som jag sen ska få följa till 1an å om det blir som rektorn vill ska jag ha dem ända till 3an:) vad har du för årskurs nu? må gott

  SvaraRadera
 4. Augusti är ju en sommarmånad, men då jobbet har startat igen och då det regnar hela tiden, så känns det som att den är slut.

  SvaraRadera
 5. I resten av kommunen börjar lärarna jobba den 13 augusti, alltså på måndag, men det är annorlunda för oss. Våra elever börjar den 20 augusti. Jag kommer att undervisa i ma/NO i arbetslaget f-3 och kommer endast ha 12 elever i min processgrupp. Känns ovant att ha så få utvecklingssamtal.

  SvaraRadera