fredag 17 augusti 2012

Skriven av Läckberg


Denna bok lästes ut idag. Boken heter Änglamakerskan. Jag gillar Camilla Läckbergs böcker på ett sätt, men jag tycker samtidigt att de är lite smått överskattade. Otroligt enkelt språk och upplösningarna är alldeles för enkla och trista. Jag tycker böckerna innehåller för många karaktärer. Det är lite svårt att hålla reda på alla. Vem är ihop med vem nu? Vilka jobbar som poliser och vilka är de misstänkta? Det är lätt att handlingen blir lite för rörig.  Dock gillar jag att man får utrymme att fundera på vem som är skyldig. Många gånger är det den man minst anar, som är mördaren.  Läs mer. Dock är jag tveksam om jag kommer att läsa fler Läckbergs. Sofie Sarenbrant, som känns rätt ny i egenskap av författare, tycker jag mer om. Jag ser framemot fler böcker av Sofie. Läckberg kan lägga ner....

10 kommentarer:

 1. Jag har inte läst den där, men jag har läst hennes andra böcker. Har tröttnat lite på dem så jag är inte jättesugen på att läsa den där heller :P

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst något av henne, så jag har ingen aning om det :/

  SvaraRadera
 3. Sv Jaaa det var gött med lite bulla & kaffe =)
  Själv är jag jättedålig på att läsa böcker =/ Trist men sant!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. älskar din blogg verkligen sjukt fin:D
  gå gärna in på min och kolla<3

  SvaraRadera
 5. Har du läst Sagan Om Ringen triologin och böckerna innan dem? :)

  Ja.. det gör nog så in i ... ont.. :(

  SvaraRadera
 6. Sagan Om Ringen-böckerna är ingenting för mig! Det kan jag säga utan att ha läst dom. Harry Potter är heller ingenting för mig.

  SvaraRadera
 7. Visst är Camilla Läckberg överskattad?! Det finns många som skriver bättre böcker än henne.

  SvaraRadera