tisdag 28 augusti 2012

Två par

Plötsligt gjorde sig hösten sig påmind. Otroligt! Idag har det varit grått och det har regnat. Trots jackan över min kortärmade tröja, så frös jag lite grand när jag var ute som rastvakt. I morgon får det bli långärmat om det blir likadant väder som idag. Jag har inget emot att det blir höst, men jag vill allt ha mjukare övergångar. Lite kyla och sol får det gärna vara, men det burriga kan jag vara utan. Det känns som att man nu får börja förbereda sig för hösten med nya kläder. En vinterjacka kommer jag behöva införskaffa senare, men jag vill inte behöva tänka på det just nu.

20120828-204729.jpg


Idag fick det bli nytt för mina fötter. Det blev till och med två nya par! Två par för olika ändamål. Det blev ett par vandringskängor från Timberland. De är av skin och Gore-Tex. De blir perfekta i höst under skogspromenaderna med hunden och även inför eventuella vandringar med eleverna på jobbet. Det blev även ett par svarta boots med liten klack. Så skönt det kändes att komma upp en liten bit! Detta passar bättre för stadsvandringar.

4 kommentarer: