söndag 2 september 2012

Fler Varbergsbilder


Vilken tur vi hade med vädret igår!! Jag kunde njuta av solen och den vackra naturen, medan mannen trampade järnet. Det var nästan så att jag önskade att han hade tagit längre tid på sig, så jag hade kunnat fortsätta min strandpromenad och läsa mer i min bok. Samtidigt är jag glad att min man inte tog längre tid på sig heller.

Idag blev det träning för min del. Jag är nöjd med träningen, men jag hade önskat att man hade en egen PT, som pushade en till det yttersta. Jag tycker det är alldeles för enkelt att låta bli att utmana sig själv ännu mer. Med påtryckningar hade det var enklare. Istället för musik i min iPod, så hade jag behövt en inspelad röst som sade: "Heja!", "Kom igen nu!", "Du kan göra 5 till!" eller "Lägg på 5 kg".

27 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder =)

  Hur kan du tycka illa om Hungerspelen?

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Det verkar jätte fint där!

  SvaraRadera
 3. nje vi har träffats en gång tidigare, men kan nog varit nått år sen :)

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder! Ser somrigt och fint ut! :)

  SvaraRadera
 5. Tack! Det är fint i Varberg, särskilt när solen skiner.

  SvaraRadera
 6. Visst är Varberg en fin stad!! :D

  SvaraRadera
 7. Hunger Games var ju en riktigt konstig film! Tummen ner.

  SvaraRadera
 8. Tack snälla!! :oops:

  SvaraRadera
 9. Ja jag bara älskar dom med det "fluffiga" skaftet... :)

  Det finns säkert en sådan träningsapp till din mobil... varför inte zombie appen... ;)

  SvaraRadera
 10. På vilket sätt var filmen konstig?
  Tycker den är stark och gripande, fängslande.
  Skådespelarna är toppen.

  SvaraRadera
 11. Jag somnade, när jag såg den. Det säger väl allt?

  SvaraRadera
 12. Då såg du nog inte klart hela heller?

  SvaraRadera
 13. Vilka fina bilder! Verkar vara en fin stad! Gillar speciellt första!

  SvaraRadera
 14. Sv: Tack :) Bilden blev helt ok trots en gammal risig kamera :P

  SvaraRadera
 15. Nä, jag såg inte klart hela. Filmen var inte värd att bli färdigsedd.

  SvaraRadera
 16. Sv; Tack så mycket!! ^_^

  Varberg är vackert! Där har jag gått många gången och lyssnat till havet brus! :-)

  SvaraRadera
 17. ja Varberg är en jättefin stad

  SvaraRadera
 18. Så vackert! Måste dit någon dag:)

  SvaraRadera