torsdag 27 september 2012

Lönedagen


På väg till jobbet hamnar jag numera alltid i köer under en viss sträcka. Vägarbete suger, särskilt på morgon! Vägen är gropig plus att det är mycket trafik.

Efter en trevlig dag på jobbet stack jag iväg till Mölndal. Där var det utförsäljning av MXDC träningskläder. Så fina kläder till ett bra pris. Jag köpte ett par trekvartslånga tights, ett par överdragsbyxor och en kortärmad top. För detta betalade jag endast 600:-. Bra köp!Väl hemma blev det mys med mannen. Efter att ha ätit, så laddade jag ner appen Yatzy World.Det är riktigt kul att spela Yatzy via iPhonen! Så skönt det ä att skaka och kasta tävlingarna. Här räcker det att trycka på skärmen. I love! Vill ni spela mot mig, så kallas jag junitjejen.

6 kommentarer:

 1. Det har varit det i hela stan ikväll men har regnat som busen ute så jag stannade hemma och bakade istället... :P

  Åh dom gör verkligen snygga träningskläder... har ett par träningstights från dom som jag älskar... :)

  SvaraRadera
 2. Kul med fynd. Smart och snällt för plånboken :)

  SvaraRadera
 3. Oj,va Billigt :D
  Ha en underbar FRedag/Kram från mig i Höstsolen!

  SvaraRadera
 4. sv: smulpaj är lätt och gott att göra! :D degen är godast, hihihi

  SvaraRadera
 5. JA, vägarbeten är sällan en bra kombination med rusningstider :/

  SvaraRadera
 6. Köer och vägbyggen suger, håller verkligen med...
  Härligt fynd!! Mycket trevlig fredag önskar jag dej=))

  SvaraRadera