söndag 7 oktober 2012

En skön söndag


Eftersom träningen uteblev igår, så var jag bara tvungen att se till att den blev av idag. Tänk att det kan vara så skönt att svettas! Efter träningen åkte vi till Allum. Mina hörlurar till min iPhone har efter lång tid gått sönder. Visst de hade väl kunnat användas ett tag till, men att bara höra ljud till det ena örat, kändes inte så bra. Från mina nya vita Urbanears är det ett perfekt ljud. Jag är så himla nöjd!! Jag köpte även två pocketböcker. Det blev Mats Strandbergs Halva liv och Helena Zweigbergks Sånt man bara säger.Efter shoppingen stannade vi till i Jonsered och promenerade. De är sådana fina omgivningar där. Väl hemma blev det tid för tvättstugan. Där och i TV-soffan kommer jag spendera resten av söndagen.

Vad har du gjort idag?

10 kommentarer:

 1. Jag skulle också behöva ett par nya lurar! De sista bra jag hade blev söndertuggade! :P

  SvaraRadera
 2. Härligt. Låter som en perfekt söndag. :)

  SvaraRadera
 3. Näe, man vill ju gärna ha ljudet i båda öronen :roll:
  Din dag, låter som en riktigt härlig dag :D
  Sv. Vet inte om jag är extra känslig just i dag........men när jag läste din kommentar, så började helt plötsligt tårarna rinna??? Bara positivt alltså. TACK :wink:
  Kramar
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Oj, önskar att jag oxå blev färdig till att träna! Det är något jag VERKLIGEN måste ta tag i...!!

  Jag har väl inte gjort nå´t sådär superspeciellt idag. Vi har fixat ett provrum i butiken. Jag fick en idé, och idag började vi på det.
  Men herregud...är det verkligen det enda jag gjort på hela da´n?? Kan ju inte va möjligt, men just nu minns jag knappt nåt mer. Förutom att jag supertokstädat ena toaletten! ;)

  SvaraRadera
 5. Underbar söndag du har haft =)

  SvaraRadera
 6. Häftiga hörlurar! Jag stod och pillade på ett par såna stora härmodagen men beslutade mig för att fortsätta med de små (har ofta med mig dem i handväskan).
  Igår var jag på barnkalas, idag har jag inte hunnit göra så mycket... än. ;)

  SvaraRadera
 7. Så vackert det är i Jonsered :D
  Ha en fin Måndag/Kram

  SvaraRadera
 8. Vad gulligt att du blev så rörd av min förra kommentar!!! Jag menar mina ord. Jag älskar min egna hund mest av alla, men av alla hundar jag "hälsar på" hos i bloggvärlden, så är det din jag älskar mest!!

  SvaraRadera
 9. Det är så praktiskt med hörlurar. Det är skönt att kunna ha själva telefonen i jackfickan, medans man pratar. Jag gillar inte sådana man stoppar in i örat, utan jag tycker bäst om sådana man har ovanpå öronen.

  SvaraRadera
 10. Snygga lurar var det dessutom :-)

  SvaraRadera