torsdag 25 oktober 2012

Tihi, vilken förlovning!Var har jag min skämskudde?! Filmen känns pinsam. Att Madeleine och Chris har förlovat sig har väl inte undgått någon. "Tihi!" Roligt för dom! Men visst känns Madeleines tal ganska stelt och uppstyltat. Det känns nästam som om de själva har skapat filmen. Jag tror att detta klipp kommer att ligga till grund för många parodifilmer. Om detta var det bästa de kunde prestera, så undrar jag ju hur de tidigare tagningarna har sett ut. Visst bryter Madeleine redan lite på amerikanska?! På ordet "oktober" så tycker jag inte att hon har den rätta svenska betoningen. Läs mer om förlovningen.

Jag anser mig som rojalist, men kanske inte helt ut i fingerspetsarna. Jag tycker det känns fel på något sätt att vi skattebetalare ska betala för Madeleine, som valt att bo i New York. På vilket sätt är hon en representant för Sverige, när hon inte ens lever här? Och inte har vi någon insyn i vad hon gör för Childhood.

Vad tänker ni om förlovningen och kungahuset?

UPPDATERING! Jag visste väl att parodifilmen skulle dyka upp. Gina och Danny gör den så bra:
11 kommentarer:

 1. Sjukt stelt, kändes inte som de talade från hjärtat på något. Inte madeleine iaf.

  SvaraRadera
 2. Oh, jag har inte sett detta - men det känns som att man lika gärna kan låta bli. ;)

  SvaraRadera
 3. Sv: Hihi tack!

  Ja det är väldigt synd..

  SvaraRadera
 4. SV: Åh men man tackar! :) din blogg är också mycket fin!

  SvaraRadera
 5. Svar: Ja jag har fått upp ögonen mer och mer för Lush faktiskt :D

  SvaraRadera
 6. Jag älskar kungahuset :)
  Tycker vi i Sverige ska behålla det..
  Det är något vi kan stoltsera med.. något unikt och sagolikt.

  SvaraRadera
 7. Ja, nog borde man se över reglerna, för det finns väl ingen anledning att betala massa pengar för henne!

  SvaraRadera
 8. Det enda jag reagerade på är att hon har amerikansk brytning när hon pratar!

  SvaraRadera
 9. filmen är kanske den bästa, men jag är rojalist så tycker det var superroligt med Maddes förlovning, tycker ändå att hon gör ett bra jobb för sverige.

  SvaraRadera