tisdag 4 december 2012

I love it!

Se, vad som kom hem till oss igår. En ny liten älskling, en iPhone 5. Tidigare hade jag en iPhone 4, som jag blev "förälskad" i. Jag som aldrig skulle ha någon smartphone alls för två år sedan. Jag tyckte att det räckte med en vanlig mobiltelefon. Det räckte att jag givetvis kunde ringa med den, skicka sms och ta bilder. Men hur det än var, så skaffade jag mig en iPhone. Det var verkligen smart! Jag älskar den! Den senaste modellen är lite lättare att greppa, då den är smalare. iPhone 5 känns lättare. Den är också snabbare på internet och den har bättre ljud. Jag har inte hunnit använda den så mycket än, men detta har jag märkt hittills.

Vilken mobiltelefon har du? Är du nöjd med?

33 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren på min blogg! :)

  SvaraRadera
 2. Nu hoppas jag att det kommer många nya bilder på min favoritvovve Yambo! Du måste ju testa den nya telefonen.

  SvaraRadera
 3. Jag har en samsung galaxu note n7000
  Och är nöjd :)
  Dock har jag ett kontantkort i så jag använder inte surf och liknande så mycket som jag skulle kunna göra med ett abonnemang.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag surfar mest på datorn, men jag kollar alltid mail, facebook, vädret och Aftonbladet på iPhonen. Det är ju så smidigt!

   Radera
 4. Ja kom och säg hej vet jag, jag står i BMR's monter både lördag och söndag. :)

  Jag har en Samsung galaxy s3 och är jättenöjd med den. Leker jue på istagram för fullt med den. :D Innan tyckte jag likadant att den gamla dög utmärkt för jag sms:a och ringde bara plus tog kort. Nu skulle jag aldrig byta tebax!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du också trivs med din smartphone!! Jag skulle nog inte kunna byta märke, för man vänjer så fort vid just ens smartphones funktioner.

   Radera
 5. Hehe vi åt upp all deg som den var! :D :D
  Vad roligt med 5an! Jag vill också ha den, fast jag ska nog nöja mig med min 4a ett tag till ändå! :)

  SvaraRadera
 6. åh, jag underar OFTA på hur jag egentligen klarade mig på den gamla goda tiden när det inte fanns smartphones. Tänk när jag gick på gymnasiet och det hetaste man kunde ha var en nokia 6210 som man minsann kunde skicka animerade streckgubbar med ;)

  Nu har jag min stora kärlek i en htc one X ;)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så enkelt att använda sin smartphone för en enkel sökning. Så skönt att slippa att sätta på datorn för att endast söka ett nummer eller för att kolla vädret.

   Radera
 7. Svar: När vi bokade tyckte jag det såg litet ut och ville helst inte bo där, men det var det närmsta dit Jimmy skulle graderas, men nu blev det ju ingen gradering och vi hade redan betalt.. men numera tycker jag inte heller bilderna ser så mysiga ut. När jag vet hur det är.

  SvaraRadera
 8. Kul med ny mobil ;)
  Finns mycket nytt att lära av den :)

  SvaraRadera
 9. Jag blir mer och mer nyfiken på dessa nya saker som tillkommit.
  Just nu har jag bara en enkel mobil-telefon som jag bara kan ringa med och skicka sms
  men börjar fundera på något annat nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker verkligen att du ska slå till! Det är så enkelt att använda sin smartphone för en enkel sökning. Så skönt att slippa att sätta på datorn för att endast söka ett nummer eller för att kolla vädret. Man kan ju till och med blogga med ens smartphone.

   Radera
 10. Hej svejs,, TACK så mycké för din kommentar (alltid lika roligt med nya läsare, välkommen tillbaks). :o))

  Jag själv har en Nokia Lumia 800, skittelefon med tanke på att man måste ladda ner allt på datorn först för att t.ex byta ringsignal som man hittat på något annat ställe än det som redan finns i mobilen.
  Nääee,, för krånglig för mig,, så jag är ånger. Men, måste ha den kvar i 2 år nu eftersom det är 2-årsabonemang.
  Det är alltså Windows-program i den mobilen...

  Jaja, BRA i alla fall att det går att skicka sms, ringa, mms:a, ta bilder & surfa på den i alla fall.. :-D

  Ha en goer fortsättning på vecká.. // Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att telefonen inte är så enkel att använda, men tanke på att di måste ladda ner allt på datorn först. Undra hur de tänkte, när de skapade den.

   Radera
 11. Tack ska du ha!

  Själv äger man en Sony Ericsson och är inte alls nöjd med den..Dålig kamera, tjock, klumpig och har en spricka mitt på skärmen, haha :)

  SvaraRadera
 12. Jag vill ha en ny fyra, men får vänta lite till innan jag skaffar den!

  SvaraRadera
 13. helloo kollade mina länkvänner, kan inte hitta nån länk till mig längre :)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nyligen flyttat min blogg till blogspot och inte lagt till några länkar. Men nu är det åtgärdat! Din blogg finns med i blogglistan!

   Radera
 14. jag har en iphone 4 och jag längtar efter få ha 5:an, får förläning mitt abbenomang i januari å då blir det byte till 5:an :) Var som du, iphone aldrig, sen blev jag lockad och skaffade en, och jag blev helt kär, jag till och med som med telefonen ibörjan haha!

  javisst är det, jag gillar och hitta nya bloggar och följa, därför gillar jag tipsa om andra med så de får veta mina favorit bloggar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En gång iPhone, alltid iPhone!! Testade en väns samsung en gång, men jag tyckte den var svårare att förstå. Kanske man vänjer sig just vid sin modell.

   Radera
 15. ser supernice ut

  Nu är alla bilder uppe i vår julpåse
  kram

  SvaraRadera
 16. sv: jaa det var gott också :)

  SvaraRadera
 17. Grattis till 5an! Det är den bästa mobilen jag någonsin provat!! :D

  - hihi tack! Absolut, om du är intresserad av en header är det bara att du mailar adara.blogg@gmail.om om du vill ha prisförslag :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 18. Jag har en Iphone 4 utan s. :) Älskar den och vill inte byta till Iphone 5. Kollat elevernas som har den. Vill ha kvar min fyra tills den går sönder eller apparna inte kan laddas ner. Håller med dig om Iphone. En gång Iphone alltid Ajfån. Ångrar det inte en sekund. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade också iphone 4 utan s, men jag älskar iphone 5. Mest gillar jag den för att den har bättre ljud och för att det går mycket snabbare att surfa med.

   Radera
 19. Har en iphone 4S men vill ha en iphone 5 :) Hur har din dag varit?:)

  SvaraRadera