fredag 14 december 2012

Läskig bild


Buh!!! Usch. Det här är inte den bästa bilden på mig. Jag tror den är tagen för ca 6 år sedan, men jag tycker nästan att jag ser äldre ut. Jag tycker min nuvarande frisyr är fräckare och jag saknar mascara på bilden. Dessutom ser jag heller inte särskilt glad ut. Men jag bjuder på den här!

Ha en underbar helg!

18 kommentarer:

 1. Haha dom har jue fullt sjå att ta bort allt som är svart nu så det blir väl bara söndagar kvar. Eller förresten dom åker nog snart oxå om det räknas som indianer. ;)

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack ska du ha .. Jag njuter till max av att ha mannen hemma och glad att han är hemma då båda hundarna oplanerat blev opererade i munne i dag efter den "lättare " vetrinärundersökningen och tandstens borttagning som vart planerad, som slutade i operation efter rtg bilder!

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur mår hundarna nu efter operationen?

   Radera
 3. Jag tycker att du var fin på den bilden oxå. Men alla gillar nog sitt blonda hår näst. Det gör jag på mej själv, när det är solblekt:))trevlig helg.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du är söt vännen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pia! Synd att jag inte kan hålla med. Jag är ju så mycket snyggare idag! ;)

   Radera
 5. Tack säger matte och katterna mjauar! :D

  SvaraRadera
 6. Jag tycker visserligen dokumentation är viktigt, och ett bra sätt och kunna utvärdera sin verksamhet, men det skall såklart inte ske på barnens bekostnad, det finns för dåliga förutsättningar för det skall kunna genomföras på ett bra sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är viss dokumentation viktig, men det får heller inte gå till överdrift. Under den tid jag har jobbat som lärare, tycker jag att antalet arbetsuppgifter har bara blivit fler. De ska utföras på samma tid. Snacka om att bli stressad! Nu har jag det bättre, men ett år var jag ensam klasslärare på en klass med 31 elever. Det var en fantastisk klass, men det var svårt att ge alla den hjälp de behövde. Vissa pass kunde vi dock ha halvklass.

   Radera
 7. Hej!
  Jag vill bara berätta om att jag har en tävling i bloggen som du kan vinna goddiebag från damoknekt. Kika in tävlingenn du! http://hjjonsson.blogg.se/2012/december/tavling-goodiebag-2.html#comment
  PS. Jag ber om ursäkt om du inte gillar såna kommentarer. xoxo!

  SvaraRadera
 8. Det kändes inte riktigt som du men visst är det KUL med foton! Att se förändringar, minnas grejer osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner knappt igen mig själv på bilden.

   Radera
 9. Jaa,oj trodde inte det var du ;)
  /Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så konstigt, jag känner knappt igen mig själv.

   Radera