torsdag 27 december 2012

Sommarlängtan


Efter snöblask och halka hade det inte varit fel med sommarvärme. Det är kanske inte dags än mentalt, men det är så skönt att ha något att se fram emot. Först har vi ju den efterlängtade våren. Visst är det skönt att efter en lång vinter få höra fågelkvitter och känna doften av hägg och syren?! Jag tycker att det är fantastiskt att vi har 4 årstider. Det finns en tjusning med alla!

29 kommentarer:

 1. Sv: Jag håller med ! Jag önskar att jag kunde älska julen, men tyvärr!

  Nu längtar jag till sommaren extremt mycket!

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart med 4 årstiden, men jag önskar bara att vintern och hösten vore mycket kortare ;)

  Hoppas du haft en härlig jul

  SvaraRadera
 3. Detsamma önskar jag dig! Tänkte mig till gymet jag oxå bara sandbilen kunde komma först. Från 2+ till 4- så det är snorhalt ute! :P

  Ja jag tror lätt att man skulle tröttna om det vore samma lika året runt. Variation förnöjer som det heter. :)

  SvaraRadera
 4. Åh jag längtar med till sommaren och få ta ut vår båt igen!!Inte heller riktigt förtjust i denna tråkiga årstid för sommaren ger så många fler möjligheter till att hitta på roliga saker!
  Ja såklart du hade, har fått en beställning till på den utav en som läst din blogg, tack!!Alltid kul!

  SvaraRadera
 5. vill också ha sommar nu :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker också att alla årstider har sin tjusning, fast tycker de är trist när de blir en blöt och slaskig vinter vill hellre ha kall och vit vinter! Tycker de är så trist med blasket som är nu. Men jag ska inte klaga, nästa fredag åker jag på bröllopsresa, 4 dagar i New York och 8 dagar på Aruba så jag tror jag får min beskärda del av sommar där, de ska bli otroligt skönt med sol!/Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt det låter! Ha en underbar bröllopsresa!!! Njut av den varje sekund!

   Radera
 7. Sommarvärme är sällan fel! :) Här är det något mellanting. Ligger runt 10 grader nu. Har inte varit någon ordentlig snö heller. Lite på julen dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt det låter med +10°C! NJUT!

   Radera
 8. Ja nu längtar jag till våren och ljuset. härligt bild! :-)
  <3

  SvaraRadera
 9. Ja lite sommar skulle ju inte sitta fel, fast jag har inte tröttnat på vintern riktigt än. ;) Haha. Fats jag tycker oxå att alla årstider har sin charm :)

  SV: Tack detsamma!
  Hoppas du haft en fin jul! :)

  SvaraRadera
 10. Nej, jag vill ha VINTER länge än. Älskar snö och minusgrader!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker om minusgrader och snö, men inte blask och jag tycker inte om när vintern blir för lång.

   Radera
 11. Åh håller med om att det vore skönt med lite sol och värme nu! Men det har i alla fall vänt och är på väg mot varmare tider.
  Önskar dig en bra avslutning på veckan!
  Du är förresten veckans bloggtips hos mig!

  SvaraRadera
 12. Och hos mig har vi nästan fem. vi har ju nåt som jag kallar vårvinter: Vårtemp på dagarna men en jäkla massa snö kvar så man kan åka skidor och mysa. Våren (den riktiga) är å adra sidan ganska kort - det brukar explodera när snön väl är borta och värmen får göra sitt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt med +5°! De dagar man slipper ha mössa, är rätt sköna faktiskt. Våren är underbar, men pollenallergiker måste hata den.

   Radera
  2. Haha.. nej inte fem grader - fem årstider.. haha.. men vi har inte så kallt, faktiskt. Men mer minus fem än plus.. haha...

   Radera
 13. Det är aldrig fel med sommar, men det sker alldeles för sällan, tyvärr. Jag är alltid mentalt förbredd på sommar.....

  SvaraRadera
 14. Sommar är absolut bäst! Även om jag just nu är på skidsemester så tycker jag att värme är oslagbart.
  /P
  http://pernillaochpuma.blogg.se

  SvaraRadera
 15. Åh, jag bara njuter av en ovanligt fin och snörik december och vill absolut inte ha sommar än. :)
  Däremot visade sig solen mycket i dag och fick man lite vårpirr och längtade efter att få sätta sig vid en snöig husvägg och känna hur solstrålarna värmer nästippen. :) Det ska bli skönt med januari, att ljuset börjar återvända igen.
  God fortsättning på julen!

  SvaraRadera
 16. men åh tack vad fin du är! :)

  god fortsättning!

  SvaraRadera
 17. Jag tycker att det skulle va skönt med lite sol & värme nu! Iallafall tycker jag vädret ska bestämma sig om det ska va kallt eller varmt. Det är ju så halt på sina ställen att man inte kan gå och jag som gillar promenader vill inte offra mina ben på det. Hoppas det töar bort så jag kan gå ut! :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också att de istäckta gångvägarna försvinner. Det är så skönt att vara ute och promenera!!

   Radera
 18. Nja, för mig hade det räckt med 3 årstider, vintern hade jag lätt kunnat undvara. Nu får du även mig att börja längta efter sommaren också, min favoritårstid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker om vintern OM det är snö och om den inte är föööör kall. Den ska inte hller vara för kall. Sedan är min favoritårstid också sommaren.

   Radera
 19. Mmmm...Jag håller med dig...
  Alla årstiderna har sin tjusning :)
  /Kram från mig ♥

  SvaraRadera
 20. Ja, nu går vi mot ljusare tider och om ett par månader så kan vi kanske börja ana den efterlängtade våren
  jag tycker också det är ljuvligt att höra fågelkvittret på våren och se när allt börjar gro och slå ut igen.
  Men visst är det en tjusning med alla årstider....men tycker att vintern är lite väl lång.
  ha det så gott

  SvaraRadera
 21. jo nog vore det härligt med sommar och till sommaren längtar man verkligen när man ser bilderna du har i inlägget. tänk om det vore sommar hela tiden i sverige så vi slipper regn, rusk, plask och allt som det hör till under höst och vinter.

  SvaraRadera