måndag 28 januari 2013

Träningen

Just nu är jag inne i en härlig träningsvåg. Jag gillar att ta mig till gymmet och jag älskar att känna svetten rinna nerför pannan. Jag hoppas att den här känslan inte bara är tillfällig utan bestående. Att min man också tränar, sporrar även mig. Det är kul att känna att man blir starkare och starkare. När jag körde benpressen ikväll kunde jag ta 215 lb gentemot tidigare 205 lb. 215 lb motsvarar 97,522 kg enligt denna omvandlare. Heja mig själv!

14 kommentarer:

 1. Visst är det bra om man kan sporra varandra! Vi är inne på 8:e dagen med vårt träningsprogram nu, och det gick lite lättare idag! Absolut bra att vi kan peppa varandra :)

  SvaraRadera
 2. Skönt när det känns rätt, så mycket lättare då. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Vad kul att ni båda tränar, en sporre behövs gärna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst kan den där extra sporren behövas ibland!

   Radera
 4. Promenader gör att man mår så himla bra i kroppen :)
  Lite som en renande kur varje gång man ger sig ut.

  SvaraRadera
 5. SV: Tack fina du! Det är så härligt att träna, speciellt när man känner sig supermotiverad.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt härligt!!!
  Jag är också igång nu.
  :-D

  SvaraRadera