lördag 16 februari 2013

SpotifyJag har precis upptäckt vad smidigt det är med spotify på iPhonen. Jag tog ner appen sent igår kväll. En sen upptäckt, kanske. Nu har jag ett större utbud av låtar att lyssna på när jag är på gymmet.
Använder du spotify?


26 kommentarer:

 1. Jag har funderat på att skaffa det själv, men det har liksom aldrig blivit av!

  SvaraRadera
 2. Jepp. Ganska mycket. Men inte så mycket "bara" i mobilen. Däremot kopplat till "docka" och som stereo för alla i rummet. Och på squeeceboxen. Det är smidigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag anväder aldrig spotifyn på datorn, men iPhonen kommer att användas flitigt nu under träningstillfällena på gymmet och under promenaderna.

   Radera
 3. Nej, men jag vill. Såg att den fanns som gratisapp, men är resten gratis med då? Att ladda ner/lyssna på låtarna? Är inte insatt som du märker. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag förstod, så är det gratis i 2 dygn. Sedan kostar det 100 kr/ månad. Först tyckte jag att det var dyrt, men så tänkte jag på alternativet. Det kostar ju att köpa cd-skivor och att ladda ner låtar också och då är 100.- billigt. Man kan skapa trevliga spellistor och man kan lyssna på vänners låtar. Jag är såld på något jag trodde att jag inte skulle bli.

   Radera
 4. Tack :)

  Vem använder det inte men jag har en samsung galaxy ace telefon jag men den funkar perfekt med. Det är den jag bloggar igenom för jag har inget internet till datorn.

  Allt bra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder aldrig spotify på datorn, men däremot på iPhonen. Det är perfekt att lyssna på musik via den när man är ute på promenader eller tränar på gymmet.

   Radera
 5. Sv, det var riktigt gott! :)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar verkligen inte at vara sjuk :P
  Finns mycket man kan vara arg över och mycket man kan gilla osv.. men när man är sjuk, så är det frisk man vill bli :)

  SvaraRadera
 7. Ja det är skönt att det går åt rätt håll och dagarna blr ljusare. Är jue inte farligt kallt heller så jag tycker att det inte är någon fara. Det jag längtar efter är barbacke!! :P

  Jag är nog den enda som inte lyssnar på musik i mobilen tror jag. :D

  SvaraRadera
 8. Haha Det kanske blev ett litet MISSTAG att jag kommenterade två gånger på din blogg. Det är ju inte direkt så att jag fick för mig att spamma din blogg med likadana kommentarer gång på gång. Dessutom om man inte gillar vissa kommentarer finns det något som kallas för "ignorera!
  Du har INGEN aning om vad för kommentarer jag skickar. Om du hade kikat in på de andra bloggarna jag skrivit till hade du sett att det dels var flera frågor inriktade till personen i fråga och till själva blogginlägget, men också att det här var en engångsföreteelse att skicka länk till ett inlägg som jag hade skrivit.
  Man får verkligen inte här i det trista landet tipsa andra om något som man själv har gjort! Men om någon hade spammat andras bloggar om DITT inlägg om OST hade du säkert sett annorlunda på det hela ;)
  Orka din reaktion när du ändå är VUXEN!
  Trevlig kväll x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha!! Jag kan inte låta bli att skratta! Man kan ju "tips" om sin egna blogg utan att skriva med en länk. Kommenterar du min blogg med en vanlig kommentar, så besöker jag ju kommentarsinnehavaren ändå. Sedan är det ju skillnad mellan tips och tips. Hade du ändå tipsat om något vettigt och inte om några bilder som man ska titta på, så hade det varit skillnad.

   Radera
 9. fin blogg :)
  intresserad utav blogglovin byte?
  tävla även om veckans blogg på min blogg.

  SvaraRadera
 10. Det är jätte bra även hemma. Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Sv: Tack så jätte mycket! :)

  SvaraRadera
 12. men va bra för dig gullunge ;)

  SvaraRadera
 13. Nej jag använder inte heller via datorn så ofta. Men just att koppla tfn i en fet docka eller köra wifi till squeecen är toppen. Jag önskat mig en lösning att koppla trådlöst mot våra stora golvhögtalare i vardagsrummet hemma när jag fyller år...

  SvaraRadera
 14. Nej jag använder det inte heller. :) Känner mig ungefär sist i världen med att inte göra det, men jag klarar mig fint utan just nu i alla fall :)

  SvaraRadera
 15. Det är ju kanon! :) Älskar musik i mobilen!!

  SvaraRadera
 16. spotify på mobilen är det bästa som finns!

  var gärna med i min veckans blogg :)

  SvaraRadera
 17. Hej, fin blogg!
  Jag publicerade nyss ett inlägg på min blogg om mitt vardagssmink, vad använder du för smink till vardags?
  Kolla in inlägget på bloggen!
  http://sandragustafssons.blogg.se/

  SvaraRadera