fredag 22 mars 2013

Allra käraste syster


Vad jag tyckte om denna film, som barn. Jag tyckte att filmen var både sorglig och vacker. Astrid Lindgren, en av mina favoritförfattare, kunde verkligen skriva. Jag tyckte att filmen var sorglig, men samtidigt vet jag inte om jag tolkade som om att filmen handlade om döden eller om en fantasikompis. Men det är kanske fritt att tolka...

4 kommentarer:

 1. Jag kan inte sätta fingret på om jag har sett denna eller inte. Mycket påminner om att jag har!

  SvaraRadera
 2. Å,jag älskade den här när jag var liten!

  SvaraRadera
 3. Den där väcker barndomsminnen även hos mig! Jag tyckte också att den var sorglig men vacker!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag gillade oxå den filmen när jag var liten, men har inte sett den sen jag blev vuxen, så får nog ta och göra det. Astrid har alltid varit min favoritförfattare också, kanske därför båda mina barn har namn från hennes figurer.

  SvaraRadera