tisdag 12 mars 2013

Älskar låten!


Solen skiner och man hör musik, när man ska rasta hunden. Byggarbetarna, som bygger en förskola här i närheten, har en radiokanal på. Just då, spelas den här låten. Jag stannar upp. Blundar på grund av solen. Lyssnar på låten. The Lumineers får jag veta att gruppen heter efter sökningar på Google. 

7 kommentarer:

 1. sv. Ja, det var supergott!!

  jag förstår! Hoppas du känner dig friskare nu :)

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket:)
  Visst kan vi det, jag följer dig nu:)
  Blev följare 277.

  SvaraRadera
 3. Jag har "röstat" =)
  Så skön den låten är, går varm på Youtube!

  SvaraRadera
 4. Svar till Jennifer: Ja, mår bättre nu även om det inte är till 100%.

  SvaraRadera
 5. Har aldrig hört talas om den gruppen. En kanonlåt! :) Tack för den

  SvaraRadera
 6. Håller med att den låten är kanonbra.

  SvaraRadera