måndag 25 mars 2013

Gammal kärring

Aj, aj! Vad jag känner mig som en gammal kärring just nu. Fult uttryck kanske, men det är så jag känner mig just nu. I morse var jag ute sedvanligt med min hund på en promenad. Vi mötte en annan hund och vi stannade till och jag höll in Yambo. Med mobilen i handen, så höll jag inte in honom ända intill mig. Men eftersom de inte skulle passera just oss, så var det ju ingen fara. Den andre hunden började skälla en massa. Då blev Yambo lite tossig och fick för sig att han skulle fram och uppfostra den andre. Det var grus på marken och jag druttade ner på marken. Jag slog i rumpan ordentligt. Mitt otroliga fettlager verkade inte hjälpa som stötdämpare, otroligt nog. Jag reste mig upp och började stappla fram. Den andra hundägaren frågade inte ens hur det gick med mig, utan lommade bara iväg. Så schysst. Jag inbillade mig först att det var självaste skinkorna som fick sig en smäll, men ju längre tid det gick av dagen, kändes det mer och mer i svanskotan. Jag kan gå och jag kan sitta som vanligt, men det gör ont när jag ska börja sätta mig eller när jag ska böja mig ner. Jag hoppas och tror att kärringen i mig snart försvinner.

Har någon av er slagit i svanskotan?

26 kommentarer:

 1. men ajaj! Hoppas de går över =/ & va fult gjort av den andre hundägaren att inte ens kolla hur det gick. Jag menar, det kan ju gå illa till.

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det elakt av den hundägaren?! Inte en enda kommentar sade hon.

   Radera
 2. Usch va hemskt :(
  Tänkte bara säga att jag lagt till dig nu :D

  SvaraRadera
 3. Ja den måste du göra, nyttig och god! Receptet hittar du på Fitnessguru's receptsida. :)

  Mamma ramlade och slog sig illa i halkan, men det var en spricka i bäckenet så hon orkar inte ens sitta ner. Men det går sakta men säkert åt rätt håll.

  SvaraRadera
 4. SV: Ja hon är verkligen söt!

  SvaraRadera
 5. Usch har gjort det 1 gång och önskar ingen den smärtan..

  Jag var 8 år och hade skor med plastsula och halkade i blött gräs..
  Kunde inte sitta ner på 3 veckor..
  De var slutet av sommarlovet så jag fick sitta på en kudde på gröna lund när jag skulle åka något men det gick knappt.

  sen fick jag låna frökens stol (hon hade en mjuk kontorstol) för annars kunde jag inte ha gått i skolan :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men aj då!! Så illa är det i alla fall inte för mig. Jag slipper att sitta på en kudde! Det onda har jag när jag böjer mig eller ska ner till golvet.

   Radera
 6. Usch hoppas det släpper =)
  Ta några smärtstillande.

  SvaraRadera
 7. Nej men fy din stackare! Jag slog i svanskotan rejält när jag var tonåring, så jag fick en spricka i svanskotan, och fy då så ont jag hade, mins att jag fick lov att ha en kudde att sitta på med mig till skolan :).
  Hoppas att smärtan försvinner fort! Ha det bra! /Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Någon kudde behöver inte jag iallafall. Men det gör ändå ont när jag ska böja mig ner eller när jag ska ner till golvet.

   Radera
 8. Men usch :( Och vad elakt av den andra hundägaren!

  SvaraRadera
 9. usch ja.. och det kan ta länge innan det ger med sig. är oturen riktigt kan du fått en spricka där... Stackare. Hoppas du kommer kunna sova skönt ändå...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas verkligen inte att jag har fått en spricka! Jag kan både ligga och sitta bra. När jag ska resa mig upp, börja att sätta mig nere eller när jag ska böja mig, då gör det riktigt ont.

   Radera
 10. Usch ja och det gör jäkligt ont! Hoppas du snart blir bättre!

  //Linda

  SvaraRadera
 11. Usch ja det gör så ont. Ta hand om dig. Kram Anette

  SvaraRadera
 12. Aj satan i gatan din stackare. Jo det har hänt mig med och det är verkligen inte skönt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, skönt var det absolut inte. Men jag tror att jag hade tur ändå, för det kunde ha blivit ännu värre med svanskotan.

   Radera
 13. Häng på och va med på nästa tävling:)

  SvaraRadera
 14. Ja, svanskotan har man slagit i några gånger - och ont gör det!!

  Hoppas att det känns bättre idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr kändes det inte bättre idag med svanskotan. Jag vill så gärna kunna träna, så jag önskar att det onda snart är borta. Jag kan dock sitta och sova utan några problem. Det onda känns, när jag böjer mig ner eller när jag ska klättra.

   Radera
 15. Men aj, hoppas det går över fort!! Vart har hyfsen tagit vägen?? Varför stannar vi inte upp en sekund och kollar att "du" är ok?? Fattar inte...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur? Det kostar inget att fråga om hur det gick.

   Radera
 16. Japp - det tog 8-10 veckar innan den var back to normal (jag hade brutit den)

  SvaraRadera
 17. Lite mer info:

  Detta hände när jag slant då jag skulle rädda en stor padda som hamnat i pool-filter-burken. Han klarade sig finfint men han sa inte ens tack! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite svårt för en padda att tacka.

   Radera