fredag 29 mars 2013

Lång dag!

Långfredagen är räddad!

Långfredagen har faktiskt känts lång, men det har bara varit skönt. En lugn ledig fredag måste vara den absolut bästa dagen! Efter en slapp förmiddag, begav jag mig till gymmet. Där var det ganska tom. Många påsklediga väljer kanske en annan plats än gymmet. Vad vet jag? Jag cyklade iallafall i 40 minuter. Sedan tog jag ett par maskiner innan jag stack hem igen. I eftermiddag har vi ätit på en lokal restaurang. Så gott! Vi har inte avnjutit någon påskmat, utan vi åt varsin oxfilé. Resten av långfredagen spenderas med hunden och stunder i TV-soffan. Vi kommer att titta på Lets Dance. Redan nu är Maria Montazami min favorit, utan att jag har sett henne dansa.

Maria%20Montazami%20l%C3%A4ser%20v%C3%A4dret
Jag tycker att Maria ska presentera vädret fler gånger!

33 kommentarer:

 1. sv; detsamma :D visst, säg till vilket nummer du blev :D

  SvaraRadera
 2. sv: Ja verklige, tack!
  Mums med godis :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Hehe På mitt gym va de massa folk men ja tränade vid 10 tiden. Ha en fin Långfredagkväll och mys med lets dance, ska med se på lets dance ikväll
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hörde att det var fler som tränade så dags.

   Radera
 4. Jag har inte smakat på dom än. Men skulle tro jordgubb kommer att bli min favorit. :P

  Tror att det var för att försvara sitt territorium. :)

  Här blir det The bible igen på teven i kväll.

  SvaraRadera
 5. Haha, Maria levererar alltid! Dansförmågor eller ej!
  Det där godiset ser riktigt gott ut.. Tur att jag har mitt eget påskgodis att mumsa på.. ^^

  Glad påsk på dig med, och tack för kommentaren!

  SvaraRadera
 6. SV: Åh tack! Jag äääälskar Marabou Black, mums! Håller också tummarna för härliga Maria<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marabou Black är den godaste chokladkakan som finns!

   Radera
 7. Haha hon är så jäkla skön den kvinnan. Kolla in denna video ---> http://www.youtube.com/watch?v=2r2WKr9x80Y Jag skrattar så sjukt mycket varje gång jag ser den =) Jag hejar också på henne innan jag ens sett henne dansa =)
  Kram

  SvaraRadera
 8. sv. Jag skulle gärna göra ett blogglovin byte med dig. men jag har ett problem jag har blogglovin sen typ några veckor tillbaka. Jag har 0 följare och vet inte hur man gör ett blogglovin byte. Men är du fortfarande intreserade skulle det ju vara jätte snällt. Du kan gärna mejla mig om du fortfarande är intreserad.
  kram<3

  SvaraRadera
 9. Jag gillar Maria :).

  Att träna är ju bara så skönt och det känns bättre att trycka i sig godis när man vet att man har gjort av med lite extra.

  Mums med oxfilé! Hoppas att ni får en fortsatt bra påskhelg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 10. Härlig dag du haft! Själv har jag småpysslat hela dagen blev en god middag och sen lite godis när jag städade i köket, Kul att du gillade plaggen! kram till dig

  SvaraRadera
 11. Varför blogg.se? Vad menar du?=)

  SvaraRadera
 12. Skönt med en lugn dag! Måste kolla reprisen av Lets dance vill så gärna se Maria M in action!
  Önskar dig en fortsatt glad påsk!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 13. Hej!

  Just nu kan man på min blogg tävla om bland annat ett detox-kit från Baltex att fräsha upp kroppen med nu till våren! Jag har också en tävling där man kan vinna ett par beautysticks. Det finns stora vinstchanser, så var gärna med och tävla: http://ninakaufmann.se/category/pagaende.html :)

  Kram & glad påsk! /Nina

  SvaraRadera
 14. Hej hej!
  Nu är det så att jag har dragit igång veckans blogg på min blogg och det skulle vara super kul om du ville vara med. Hur man delatar osc hittar du på min blogg: http://svenssonjullan.blogg.se/2013/march/veckans-blogg.html#comment

  KRAM & GLAD PÅSK PÅ DEJ ♥

  p.s om du inte gillar sådant här ber jag HEMSKT mycket om ursäkt för det!

  SvaraRadera
 15. Mums, såg inte Let's dance, jag vet inte om det är så kul ha en fortsatt bra påsk. Kram Anette

  SvaraRadera
 16. Tack för kommentar... ja det är roliga program att leka med :)
  Ser smaskigt ut det där!
  Ha en glad och trevlig fortsättning på påskhelgen!

  SvaraRadera
 17. Härligt med långledigt :) kram Diana

  SvaraRadera
 18. superkul att se väderrapporten med henne :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var hennes väderrapport rolig?!

   Radera
 19. Jag tycker hon var förvånansvärt duktig i Let's dance. Var rädd för att hon skulle vara stel när hon är så lång men det gick ju bra för henne. Heja heja:)

  SvaraRadera
 20. Åh, Marabou black är ju så himla god!

  SvaraRadera