söndag 10 mars 2013

Sjuka dagars fördelar


En av fördelarna med att vara sjuk (om man nu kan se det som det) är att man kan ligga och dra sig så länge som helst på morgonen, utan att det är konstigt. Det är otroligt mysigt att ligga och gosa med den sötaste hunden som finns.


Sedan så kan man tillåtas att se film och strunta i en massa måsten. Något annat orkar man ju ändå inte göra. Jag hyrde filmen Bitchkram och jag kan väl inte direkt påstå att den var bra. Den var inte den sämsta filmen jag har sett heller,  men den tappade mitt fokus ett par tillfällen. Om jag hade varit 20 år yngre, hade jag kanske uppskattat filmen mer och kanske tillochmed själv skrivit en lista med 1000 saker som ska göras innan jag dör. Men det är inget jag vill göra nu. Filmen vänder sig mer till den yngre publiken. Jag börjar bli gammal, bara att inse! Läs mer om filmen. 

27 kommentarer:

 1. aa ! vilken är din favorit ? :)

  SvaraRadera
 2. Det är bra att försöka se fördelar med allt!

  Sv: Ja, jag hoppas att det släpper snart! :)

  SvaraRadera
 3. Åh ja, det är mysigt c: Gud vad söt hund! Vad är det för ras?
  Krya på dig! :3 Har hört att Bitchkram ska vara jättebra^^

  SvaraRadera
 4. Jobbigt att vara sjuk, krya på dig :)

  SvaraRadera
 5. Ja det är onekligen lite lyxigt när man är sjuk, åtminstone de första 2 dagarna. Man är inte van vid att bara få vara så lat. Sen blir det fort lite tråkigt tycker jag:-)

  Hoppas du mår bättre nu!

  SvaraRadera
 6. tack så mycket! :)
  mysigt och vara hemma och mysa med sin vovve! ♥

  SvaraRadera
 7. Jätte fin blogg du har och krya på dej, hoppas du mår bättre snart! :) Kram från Josefin

  SvaraRadera
 8. Svar till Hovdamen: Att vara sjuk är aldrig roligt, men när man inte orkar göra något vettigt så är det ju lika bra att få passa på att vila ut länge och se på film. Då hoppas jag att jag snabbare blir bättre. Det är tråkigt att bara vara hemma.

  SvaraRadera
 9. Svar till Linnea: Min hund är en hovawart.

  SvaraRadera
 10. Tack för alla krya på dig-hälsningar!!

  SvaraRadera
 11. Krya på dig! Hoppas du får se en bättre film i morgon ifall du även då ligger hemma :)

  SvaraRadera
 12. Vad mysigt ni ser ut att ha ändå. Fast att du är sjuk menar jag. Jag har också sett filmen och tycker att den var underhållande men för yngre som du säger. Krya på dig!

  SvaraRadera
 13. Ville bara tipsa dig om att du har blivit nämnd i min blogg angående mina bloggtips! :) Jag hoppas att din blogg får fler läsare nu. Det är din blogg värd! Kram

  SvaraRadera
 14. SV. :)) jag vet inte faktiskt. Någonstans med mycket grönt hahaha :D
  Det har jag hört förr, hör och häpna :D tack. Hon är väldigt söt.

  SvaraRadera
 15. "Titta nu! Hissen!"

  Hahahaha! :P

  SvaraRadera
 16. Hejsan, för ett tag sedan så gjorde vi bloglovinbyte, med min gamla blogg louisekongas.blogg.se

  Men har jag har byt blogg, så kan du följa min nya blogg istället. Säg till vilken nr du blev, tack :)

  Kram, kram!

  SvaraRadera
 17. Så mysigt ni har det trots att du är sjuk, så söt vovven är =D

  SvaraRadera
 18. Jo Ulrik Munthers låt =)

  Det är nog det "positivaste" med att vara sjuk du tar upp :P

  SvaraRadera
 19. Vad tyckte du om filmen? Är den värd att köpa/hyra??

  SvaraRadera
 20. Åh trist. Hoppas du känner dig bättre snabbt.

  SvaraRadera