lördag 16 mars 2013

Vårjacka inköpt!

Idag blev det shopping i Allum. Jag behövde skaffa mig en ny vårjacka och det vackra vädret idag bidrog verkligen till ett sug till att köpa en. Jag har varit motståndare till vita jackor, eftersom det är så opraktiskt. Men jag köpte faktiskt det idag. En svart kändes för tråkigt, en rosa ville jag inte ha, jackorna i de blåa nyanserna passade mig inte modellmässigt....
Bellbox är en av favoritaffärerna på Allum. Där brukar jag alltid köpa mina hårprodukter. Mousseflaskan var nästan slut, så det blev en ny sådan idag. En ljusrosa tröja inköptes också. Det fanns väldigt mycket kortärmat att köpa, men jag tyckte det är för tidigt och för kallt att bära det. Inköp av kortärmat får alltså vänta.

På väg hem fick bilen sig ett lyft. In i biltvätten och den blev nästan som ny. Nu behöver vi bara göra den ren inuti också.

13 kommentarer:

 1. Jag har med shoppat idag. :)

  SvaraRadera
 2. Svar till Pia: Vad har du köpt för något?

  SvaraRadera
 3. Vad kul med lite vårshopping! Fina plagg du har köpt:) Jag har också tvättat bilen idag och även dammsugit den inuti. Helt klart...skönt med ren bil igen!!!

  SvaraRadera
 4. Svar till Helena: Ja, det är alltid lika kul att shoppa inför en ny årstid. Jag är nöjd med mina inköp!

  SvaraRadera
 5. Ja så långt borta är inte våren nu. Märks jue bara på att dagarna blir längre och att man slipper detta evinnerliga mörker. Längtar till barbacke jag! :P

  Vitt är så snyggt, men opraktiskt som sagt var. Som tur är så finns det jue tvättmaskin. :)

  SvaraRadera
 6. Så snyggt med vita jackor!! =)

  SvaraRadera
 7. Kul med vårshopping. Snyggt med vit jacka, gillas. Ha en fortsatt skön helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Jag brukar som du - tänka praktiskt. och då går vita jackor bort. Men jag köpte en förrförra våren. Love it. Och din ser skitsnygg ut.

  SvaraRadera
 9. Den jackan skulle jag oxå vilja ha. =)
  Man ska inte alltid vara praktisk.

  SvaraRadera