fredag 19 april 2013

Drömmen slår in


Efter jobbet och hundpromenaden bar det iväg in mot stan. Utan maken på sätet bredvid, är GPS-funktionen på min iPhone 5 en räddning. Jag kan ha ett hum var olika platser ligger, men har sällan en susning om den närmsta och bästa vägen. Oftast kommer jag fram ändå, men visst är det smart med GPS på iPhonen.


Här möttes vi senare upp efter att jag har granskat utbudet i en särskild affär. Jag hade även hunnit klämma och känna på en del. Först föll jag för en rosa (den var ju så läcker!), men efter ett provåk föll den bort. Efter att ha prövat 4 olika bestämde jag mig för den tredje.

Scott Sportser 45

Ni har kunnat läsa om mitt sug efter en ny cykel. Vilken cykeldröm man kan få! Jag vill bli flitigare med min vardagsmotion och har till och med börjat fundera på att börjat cykla till jobbet. Nu är det möjligt. Det blev ett cykelköp idag och jag känner mig så nöjd! En pakethållare ska först på innan jag är helt nöjd. Och varför inte en cykelväska? Kanske något diskret som den här eller något gulligt som denna. Vad tycker ni? Regniga och blåsiga dagar kommer begränsa mig dock. Jag är inte lockad av cykla i sådant väder.  Det blir inte bara cykling till jobbet, utan jag kommer också se till att det blir cykelturer tillsammans med maken. 

12 kommentarer:

 1. Utan GPS skulle jag vara helt förlorad! Den bästa uppfinningen, verkligen. Snygg cykel! Jag cyklar också mycket och har köpt min cykelväska hos Systrarna Sockervadd men min är inte alls lika snygg som de som finns nu. Vill ha en blommig, skitsnygg!

  Kram

  SvaraRadera
 2. ja de måste ja säga att en sån stol skulle man haft hemma, men de e svindyra tyvärr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag hade haft en sådan stol, så hade jag inte gjort något annat än att sitta där.

   Radera
 3. Ja, den GPS:en har man haft användning för många gånger! :)

  SvaraRadera
 4. Fin cykel & väska nummer två tycker jag passar dig bra :)
  /Kram Annmi

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Det är verkligen smart med GPS i iPhonen!

   Radera
 6. Svar...
  Ang Designfixet så är ev en liten förändring i min nuvarande på G ;)
  Jag gillar Agnes stil bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Föresten...Vill du se min egna så kika in här
   * http://frunsandra.blogspot.se/
   Sätt en kommentar så jag ser att du vart inne för den tas bort sen ;)

   /Kram

   Radera