tisdag 2 april 2013

Påsken 2013

Då är påskdagarna över för den här gången och det är dags att börja jobba igen. Det var riktigt skönt med 4 lediga dagar (inklusive helgen) efter varandra. hade vi inte bytt avtal, så hade jag varit ledig hela den här veckan (påsklov), Men det känns ganska ok ändå. Nu får jag tid till att rätta undan en hel del. Påsken har varit lugn och skön. Vädret kan man ju absolut inte klaga på! Påskvädret har varit fantastiskt!Under påskhelgen har besöksstatistiken varit bra på bloggen. Dels har jag ju själv varit flitigare med uppdatera och kommentera andras bloggar, vilket har lett till fler besökare.  Min farhåga är att statistiken sjunker nu, när man börjar jobba igen. Jag hoppas ändå att mina nya bloggläsare besöker mig igen!

29 kommentarer:

 1. Så härlig din påskhelg ser ut!

  SvaraRadera
 2. Underbar Påsk....
  Härlig statistik/Kram Annmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur många sidvisningar brukar du ha varje dag?

   Radera
  2. Hihi...Har aldrig kollat ;)
   /Kram

   Radera
 3. Härliga bilder, önskar dig en fortsatt trevlig vecka!
  mvh
  Patrik

  SvaraRadera
 4. Ja det är en ständig kampa att hålla läsarantalet uppe, ibland undrar man varför man håller på egentligen. Det är ändå kul när man har mera tid över för bloggen som en sådan här helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan man undra. Jag bloggar ju främst för mig själv, men det är ju alltid kul om så många som möjligt "hälsar på".

   Radera
 5. Du ser ut att ha haft en toppenvecka. Själv har jag påsklovet framför mig nu, tyvärr har vi inlett det med halsont och feber...men förhoppningsvis skall den lille krya på sig snart så vi kan hitta på lite påsklovskul.

  SvaraRadera
 6. åh va kul med många besökare :)

  SvaraRadera
 7. ..ja det är inte lätt att hålla igång både blogg och liv ibland ;) mitt går verkligen i vågor!

  SvaraRadera
 8. Låter som om du haft en härlig påsk:)

  Hoppas besökarna stannar kvar:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också att besökarna stannar kvar.

   Radera
 9. *Svar:* Tack så mycket! Roligt att höra :)

  SvaraRadera
 10. Fint collage!
  Härligt att din påskhelg varit bra :)
  Ha de gott
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 11. Sv: Tack så jättemycket, jag följer dej nu och blev nummer 286 :) Kram<3

  SvaraRadera
 12. Låter som en toppenhelg. :)

  SvaraRadera
 13. Vilka härliga bilder! Underbart att det fått vara så härligt väder nu i påsk:)
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 14. Din påskhelg såg bra härlig ut! :) och va roligt med så många besökare! :D

  SvaraRadera
 15. Så härliga påskhelgsbilder! Det är ju så härligt med det fina vädret som äntligen börjar komma och värma upp oss :D

  SvaraRadera
 16. Ja man måste kämpa för att hålla statistiken uppe tills man fått trogna läsare!

  SvaraRadera
 17. Hahaha, hos mig vart det tvärtom. Jag hade inte ens hälften av de vanliga besökarna under påsken. Men nu är siffrorna som vanligt igen :)

  kram Anna

  SvaraRadera
 18. Kul med många besökare och du verkar ju även få många kommentarer :) har själv varit usel på att blogga på senaste tiden och än sämre på att läsa andras bloggar. Så jag har ungefär inga läsare på min blogg nu men det gör mig inte så mycket, känner att det jag bloggar om oftast bara är intressant för de närmaste ändå!
  Ha de gott,

  SvaraRadera