söndag 21 april 2013

Söndagens cykeltur


Dagen började med en hundpromenad i det sköna vårvädret.  Solen sken och fåglarna kvittrade. Jag blev lite förvånad över att det faktiskt fanns lite is kvar i ett dike. Jag trodde att alla spår från vintern redan var borta.

Efter frukosten hoppade jag på hojen, för att ta min första långa tur med den. Mitt mål var min arbetsplats. Jag ville kolla hur lång tid det tar att cykla dit. Ganska skön sträcka att cykla, eftersom det till största delen är en plan sträcka.  Till jobbet var det nästan exakt en mil och det tog 35 minuter. Jag hade räknat med en halvtimme, så det var ju nästan exakt. På hemvägen tog jag en lite längre väg plus att jag hade en jobbig backe att cykla uppför innan jag var hemma. Att cykla 2 mil med min gamla cykel hade i princip omöjligt, så visst gör cykeln skillnad för cykelturen. Jag blev inte avskräckt från att cykla idag, så jag kan mycket väl tänka mig att cykla till jobbet fler gånger. Kanske redan i morgon.

21 kommentarer:

 1. Brukar du med göra melodikrysset? =)

  SvaraRadera
 2. Härligt att starta dagen på cykeln!

  SvaraRadera
 3. Då var jag liiite snabbare än du idag:-) Jag cyklade också 2 mil idag, vilken underbar dag det har varit idag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur snabbt cyklade du? Några backar?

   Radera
  2. Jo nog hade jag backar;-) Vi bor 107 meter över havet så det är uppförsbacke hem vart man än kör. Som lägst var vi nere på 34 meter över havet. Snitthastighet 19,62 km/h. Det var en fruktansvärt tung premiär i år.

   Radera
 4. Åh vad härligt och cykla :)
  Hoppas du har haft en bra helg.

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket:)

  Åh cykla var längesedan jag gjorde.

  SvaraRadera
 6. Visst är det underbart att cykla!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Haft en trevlig helg i det helt uuuuuuunderbara vädret?

  SvaraRadera
 8. Men åh så skönt att kunna cykla till jobb. Jag har ungefär lika långt som du men det funkar inte pga att jag måste lämna och hämta på fritids. Fast den tiden kommer ju såsmåningom då cykeln kan bli ett alternativ:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är skönt att ha möjligheten att kunna cykla till jobbet. Och det är sååå mycket roligare nu när man har en bra cykel.

   Radera
 9. Vinnaren av veckans blogg är ute kolla om det var du som vann och anmäl dig igen.

  Länk: http://minkrokodilochjag.blogg.se/2013/april/veckansblogg.html#comment

  SvaraRadera
 10. haha ja fast de va många år sen, nu har ja knappt någon kondis kvar :)

  SvaraRadera
 11. Hej!!, Jag är med i en stylingtävling på facebook och om du röstar på mig kan DU vinna en GOODIEBAG från GLITTER med vårens stora trender. Jag är bidrag nummer 1. RÖSTA RÖSTA!!! https://www.facebook.com/pages/Valengallerian/198672793486086?fref=ts
  Peace out!!!

  SvaraRadera