lördag 11 maj 2013

Cykellopp i GöteborgMaken deltar just nu i Göteborgsgirot. Förhoppningsvis dröjer det väl inte så länge till innan han cyklar in i mål. Cykelloppet är på 7 mil och det är ett härligt jippo runt Ullevi. Det känns som en folkfest! 


Jag gillar att cykla till jobbet och typ att ta en cykelutflykt. Någon tävlingsmänniska är jag inte. Men jag kan verkligen förstå  om man blir en inbiten cykelnörd. Det är de fräcka cyklarna, kläderna och tillbehören. Sedan kan det ju gå riktigt fort! Det är skönt att rulla fram på gator och torg. Det är ju dessutom ett miljövänligt sätt att ta sig fram på. Innan start fick jag syn på Alexandra Zazzi. Sedan hörde jag ett rykte om att Glenn Hysén också deltar.

Nu ska jag fortsätta att hålla tummarna för min man. Heja, heja!

13 kommentarer:

 1. Heja från mig med! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkade att jag hejade från dig också!

   Radera
 2. Det låter som ett lopp jag gärna skulle cykla! Måste kolla upp det till nästa år. :) Tjejvättern 10 mil är det längsta jag har cyklat, men kanske Siljan Runt 12 mil den 1 juni...
  Hoppas att det gick bra för din man!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maken blev nöjd med sin tid. Hans mål var att komma in på 4 timmar, men kom in på 3 timmar istället. Man blir absolut inspirerad till att börja cykla själv.

   Radera
 3. - Ååh, tack! Din är också fin! (:

  SvaraRadera
 4. Vad kul!
  Hoppas det gick bra som sagt var. Jag körde siljan runt några gånger som barn. Det är bra härligt med cykel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mattias, min man, blev nöjd med sin tid med tanke på tt han inte hade tränat så mycket.

   Radera
 5. Svar
  1. Det gick jättebra! Han cyklade på 3 h och han är jättenöjd!

   Radera
 6. Man har alltid chansen att vinna =)

  SvaraRadera
 7. Men vad kul. Och vad jag läser så blev han ju också nöjd med sin tid. Heja.

  SvaraRadera