torsdag 16 maj 2013

Fantastisk dag!Vilket underbart väder det har varit idag! Redan i morse var det ganska varmt ute. Jag är glad över att jag valde färdmedlet cykeln till jobbet. Frös inte om händer och det blåste inte kallt innanför jackan. Jag kände att det var lite för varmt med långbyxor tidigare idag, men än vill jag inte utsätta mina medmänniskor för att bli bländade. Jag lovar att de blir bländade av att se mina bleka ben. I morgon kommer det bli lika fint! Jag väljer cykelvägen då också.

5 kommentarer:

 1. Det är en sån fantastisk folkfest ;D

  SvaraRadera
 2. Imorgon ska det tydligen bli riktigt varmt, även här på ön. Skönt!
  /P
  http://pernillaochpuma.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Härligt att det har varit så fint väder. :)

  SvaraRadera
 4. Man får hoppas att vädret håller i sig nu! :)

  SvaraRadera
 5. Vad duktig du är som cyklar till och från jobbet vännen! Kram

  SvaraRadera