fredag 17 maj 2013

Sommarfötter
Har man inte färg på benen, så får man skaffa det på tånaglarna. Jag brukar inte måla tånaglarna resten av året, men när man börjar gå barfota är det obligatoriskt.

Liksom igår har vi haft skön sommarvärme idag. Det kommande sommarlovet gör sig påmint. Den härliga temperaturen och de ljusa kvällarna gör att man blir sugen på att vistas ute mer. Jag måste erkänna att bloggintresset avtar under den här delen av året. Det finns där hela tiden, men är inte alls lika starkt. Är det samma för er?

16 kommentarer:

 1. Färg på naglarna inför sommaren: jepp. Målade idag.
  Minskad blogginspiration: nope. Nästan tvärt om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken färg blev det på dina naglar?

   Radera
 2. Jag målade mina med guldglitter häromdagen :)

  SvaraRadera
 3. Haha, det är en härlig inställning! :) Måste måla mina tånaglar med!

  SvaraRadera
 4. Har inte bloggat så länge så jag tycker det är super kul :)
  Fräscht med målade naglar.
  Ha en mysig helg.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Ljuvligt med bara ben/fötter målade? Nä aldrig hihi...
  Bloggar som vanligt & som du vet väldigt sporadiskt & anonymt ;)
  Ha en superduper lördag/Kram Annmi

  SvaraRadera
 6. Ja det är samma här. Man vill hellre ligga i hängmattan med en skön bok än att sitta framför en datorskärm ;)

  SvaraRadera
 7. Fin fina tossingar. Visst lockar det fina vädret mer än datorn. Kanon då man tar datorn och kaffet med ut dock..... Njut av vädret och ha en fin dag. Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Vet inte om intresset avtar men det är ju så att man hellre går ut än sitter inne och bloggar :) enkelt på mobilen men blir inte att jag kommenterar. Härligt med lack på tårna gjorde nyss samma sak :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är smidigt att blogga via mobilen, men jag gör alltid korrigeringar via datorn plus att jag heller inte kommenterar via mobilen.

   Radera
 9. Ja, man vill ju passa på när det är som varmast ute istället för att sitta inne framför datan och mobilinlägg är inte något jag tycker om speciellt mycket så det blir oftast knappt nån bloggning alls på sommarn!

  SvaraRadera
 10. Det är fint med målade tånaglar! Jag gör dock som dig. Målar de bar under sommaren. Kram

  SvaraRadera
 11. Ja - du har helt rätt. Av samma anledning har jag målat mina tånaglar oxå. Eg har jag hela året röda tånaglar, men efter jag bröt fotleden o benet för några veckor sen har mitt FRISKA ben sett helt dött ut. Alla jag frågat har hållt med mig.
  Min brutna fot ser katastrof ut.(alltså man ser ju bara tårna o 3 cm till) Huden är som det vita äckliga innanför ett apelsinskal. Tar man på tårna så känns dom som svinborst o är svullna som stinna prinskorvar.
  Hoppas solen kommer snart för jag har just nu allt tid att bara sitta ute vid poolen.

  SvaraRadera