torsdag 30 maj 2013

Sommartankar


Sommarledigheten närmar sig med stormsteg. Så härligt, men samtidigt känns det alltid ett visst vemod när sommarlovsavslutningen är här. Ett trevligt läsår bakom sig och en härlig sommar framför sig. Snacka om en kluven känsla!

Men, men... Den bästa semestern innebär inte en massa lyx, långa resor och shopping för mig. Nä, absolut inte. Det viktigaste för mig är att få vara med min man och åka bort en sväng. Jag kan leva ganska enkelt, bara vi är med varandra. En enkel campingstuga med en utemöbel och grill är tusen gånger bättre än ett lyxhotell i storstan en varm sommardag. Eller varför inte en tripp ut till skärgården med en picknickkorg och en bra bok?! Det vore så klart tråkigt ifall det bara regnade denna sommar, men jag hoppas att det blir mycket sol i Svedala, för det här vi kommer att semestra i sommar.

Hur är den perfekta semestern för dig?

17 kommentarer:

 1. Precis så som en skön och avslappnande semester ska vara....enligt mig! Visst kan det vara gott att åka iväg långt bort, men de små guldkornen i tillvaron ska man inte glömma bort! Och de finns oftast inte så långt borta och är mer än värda att uppskattas....

  SvaraRadera
 2. hihi... det är väl en av få fördelar med att ha en kropp som en 13 åring - jag kan välja soprrtbh utefter vad jag tycker är snyggt eftersom jag inte behöver tänka speciellt mycket på andra detaljer. Tuttarna sitter ju där dom sitter ändå ;)

  Jag älskar sommaren. Lata dagar utomhus gör mig glad, strandhäng, melon och jordgubbar, grillkvällar och kanske något glas vin då och då ! det behöver inte vara mer avancerat än då för att jag ska vara nöjd :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Min perfekta sommar innehåller fint väder, inga fästingar, massa tid att bara vara och utan stress. Jag reser hellre inom Sverige än utanför då vårt land har fantastiska platser att besöka och jag har inte sett alla än. Jag tycker om att vistas vid vatten och läsa böcker och jag tycker även om att umgås med folk som jag inte hinner träffa under jobbperioden. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sverige är fantastiskt vackert. Tyvärr är det ju inte alltid Sverige levererar soliga somrar.

   Radera
 4. Jag säger som dig, bara jag får vara med min hjärtevän så är jag nöjd, men helst så ska ju vädret vara stekhett också, sådan värme älskar jag:)
  Hoppas ni får det mysigt!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas på en varm och skön semester!

   Radera
 5. För mig blir det hemester med alla vovvarna! :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Tack! :D

  Ja, hoppas att vädret blir fint i sommar. En "perfekt" sommar ska vara varm, tycker jag. :)

  SvaraRadera
 7. Ung som du beskriver...Umgänge med min älskling,picknick & bara vara ♥
  Så utflykter mm mm/Kram Annmi

  SvaraRadera
 8. Jag håller med om att det inte måste vara lyxigt eller långt bort. Sol och ledighet räcker långt, sedan tycker jag att det är kul med lite upplevelser också, av ena eller andra slaget! Största problemet med Sverige är väl att det inte finns nån vädergaranti. Jättefint när det är sol och varmt, men desto tråkigare om det regnar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vädergarantin saknar jag också. Det kan bli en fin sommar, men den kan likaväl bli kass.

   Radera
 9. sv: hoppas jag också, haha! känns inte så realistiskt dock ;) xx

  SvaraRadera
 10. åh så härlig bild! så himla skönt att sommaren är på väg, verkligen! :')

  sv: tusen tack! :D

  SvaraRadera
 11. För mig räcker det med sol och lugn och ro på semestern. Vi åker ibland på bilsemester runt om i Sverige, det här härligt. Kollar upp var det ska vara sol för dagen och styr dit, ibland kommer vi inte fram för att vi hittar någon skön badstrand på vägen som vi spontanstannar vid, och sen hittar en camping i närheten vi kan sova på, spela lite minigolf och bara vara. Det tycker jag är en härlig semester!

  SvaraRadera