lördag 25 maj 2013

Träningssugen!


Collaget är skapat med hjälp av min nya favoritapp som kallas Moldiv. Den är gratis och verkar helt perfekt hittills.

Efter vårens förkylningar börjar jag nu äntligen känna mig sugen på att sätta igång med träningen ordentligt igen. Jag är sugen på att visats ute mest, men gymmet känns inte så långt borta längre. Konditionsträning ute och styrketräning ute, verkar väl vara en perfekt kombination?! Idag blir det troligen en cykeltur tillsammans med min man. Senare blir det eventuellt en sväng till Göteborg.

6 kommentarer:

 1. Grillat är alltid gott och att kunna äta utomhus =)

  SvaraRadera
 2. Fint. Det var inte så länge sedan jag köpte ett årskort på gymmet men nu är jag mer sugen på att röra mig utomhus faktiskt.....Hoppas du haft en bra dag. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Svar: Tack så jätte mycket! :d
  Allt bra idag idag?

  SvaraRadera